MHP ve Bahçeli neyin peşinde?

Son zamanlarda zihnimi kurcalayan en önemli soru şu: Acaba MHP’ye ve lideri DevletBahçeli’ye hepimiz, yanında veya karşısında yer alan yorumcular olarak, yanlış bir açıdan mı bakıyoruz?.. Geçmişte...

Son zamanlarda zihnimi kurcalayan en önemli soru şu: Acaba MHP’ye ve lideri DevletBahçeli’ye hepimiz, yanında veya karşısında yer alan yorumcular olarak, yanlış bir açıdan mı bakıyoruz?..

Geçmişte başkanlık sisteminin en sert eleştirilerini MHP’li ağızlardan ve özellikle DevletBahçeli’den dinlemiştik. Başbakanlığı döneminde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a hiç de olumlu yaklaşmazdı MHP lideri; Erdoğan-Bahçeli atışmaları partilerin salı günleri yapılan grup toplantılarından Anadolu’ya yayılır, AK Parti ile MHP kitlelerini etkisi altına alırdı.

Şimdi adını da kendisinden koydurduğu ve adı dışında her şeyiyle ‘başkanlık sistemi’ olan ‘cumhur-başkanlık sistemi’ni en cerbezeli AK Partiliden daha fazla savunuyor ve TayyipErdoğan’ı da koşulsuz benimsiyor MHP lideri.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cumartesi akşamı seçim yasakları başlayacak, fakat şapkadan tavşan hala çıkacak…  29 Mart 2024 | 1.621 Okunma ‘Ilımlı otokrasi’ sıfatı üzerimize yapıştırıldı.. Batı ülkeleri de bizi izleyeceğe benziyor.. Ya biz vazgeçersek? 28 Mart 2024 | 692 Okunma Seçim kazanmanın psikolojik yöntemleri var.. O yöntemleri iyi kullanan seçimleri kazanıyor… 27 Mart 2024 | 1.616 Okunma Rusya’da, İran’da terör örgütleri saldırıları.. Ukrayna ve Gazze’de Rusya ve İsrail saldırıları.. Bunlar tesadüf mü dersiniz? 26 Mart 2024 | 1.529 Okunma Muhalefet emeklileri seviyor, bu iyi.. Ancak emekliler, muhalefetin ekonomik sorunları çözeceğine güvenmek de istiyor… 25 Mart 2024 | 1.096 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar