2019’a giriyoruz.. 2018’i sonunda geride bıraktığımız için mutlu olabiliriz…

Her yeni yıla girerken bir önceki yılın muhasebesini yapmak adettendir. İnsanlar bir yıl boyunca yaşadıklarından hareketle önlerindeki yılda daha mutlu olacaklarını düşünürler. Geride bıraktıkları...

Her yeni yıla girerken bir önceki yılın muhasebesini yapmak adettendir. İnsanlar bir yıl boyunca yaşadıklarından hareketle önlerindeki yılda daha mutlu olacaklarını düşünürler. Geride bıraktıkları yıl iyi geçmemişse de umutlanırlar, iyi geçmişse umutlanmak için daha da fazla sebepleri vardır.

Bu gece saat 24.00’ı vurduğunda yeni bir yıla -2019’a- girmiş olacağız.

Ne dersiniz, umutlanalım mı?

Muhasebe insandan insana değişirse bile herkesi ilgilendiren genel ölçütler bulmak o kadar da zor değildir. Yalnız yaşamıyoruz, bu sebeple ailemizin fertlerinin, muhitimiz, ilimiz, ülkemiz ve kendimizi bağlı hissettiğimiz coğrafyanın insanlarının durumu mutluluk açısından önemlidir.

İnsan ararsa en mutsuz ortamlarda bile moralini yüksek tutacak yönler bulabilir.

Hiç kuşkusuz ülkemiz insanları arasında ‘‘Ben bu yıl mutlu oldum, gelecek yıldan da umutluyum’’ diyeceklerin sayısı herhalde az değildir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
AK Parti zirvesi, AK Partili medyayı okuyup dinlese.. Eminim, çıkış yolu bulmakta onlardan bile yararlanabilirdi… 23 Nisan 2024 | 2.475 Okunma Amerika’da Trump’ın önü davalarla kesilmek isteniyor.. Davalardan biri uçkur davası… 22 Nisan 2024 | 1.739 Okunma Emeklileri heveslendirmekten vazgeçin.. Zamma İMF de izin vermez, Mehmet Şimşek de… 21 Nisan 2024 | 1.589 Okunma AK Parti’ye yakın yazarlar ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ diyorlar.. Ben “Olmaz öyle şey” diyorum… 20 Nisan 2024 | 2.869 Okunma Birileri, CHPlilere, seçimin geride kaldığını, basit gündemlerin peşine takılmanın yanlışlığını hatırlatmalı…  19 Nisan 2024 | 3.279 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar