1 yıl önce 1 yıl sonra ya da 35 yıl önce 35 yıl sonra… Bizde yıllarla fazla değişiklik olmuyor, olamıyor…

Depremin üzerinden tam bir yıl geçmiş…Televizyonlar -özellikle muhalif olanlar- deprem mahallinden sürekli yayın yapıyorlar ve manzaranın ilk günlerden bu yana pek az değiştiği görülüyor.Çadır...

Depremin üzerinden tam bir yıl geçmiş…

Televizyonlar -özellikle muhalif olanlar- deprem mahallinden sürekli yayın yapıyorlar ve manzaranın ilk günlerden bu yana pek az değiştiği görülüyor.

Çadır sefaleti bitmiş, genellikle prefabrike yapılarda kalıyor depremzedeler; ancak kış şartları yüzünden şikayetler hayli fazla. Verilen sözlerin tutulmadığı ortak şikayet konusu.

Anlaşılan vaat edilen mesken sayısının çok altında teslimat yapılabiliyor. Onda biri kadar…

Muhalif kanallar ne olacak, yaşananları başka türlü verecek değillerdi ya…

Tam böyle düşünüyordum ki, AK Parti genel başkanı sıfatı da bulunan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, partisi tarafından Hatay’da düzenlenen aday tanıtım toplantısında, hiç söylenmeyecek sözler sarf ettiği duyuldu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Merakım giderildi: Devlet Bahçeli’nin gizemli sitemlerinin muhatabı, tahmin edilen adresler değilmiş… 01 Mayıs 2024 | 923 Okunma Merak bu ya: Erdoğan-Bahçeli 45 dakikada ne konuştu? CB Erdoğan Özgür Özel’e neden 2 Mayıs’ta randevu vermiş olabilir? 30 Nisan 2024 | 2.962 Okunma Daha dün bir, bugün iki.. AK Parti’nin anayasa değiştirme girişimine ilk itiraz Cumhurbaşkanlığı’ndan geldi…  29 Nisan 2024 | 706 Okunma Daha dün bir, bugün iki.. AK Parti’nin anayasa değiştirme girişimine ilk itiraz Cumhurbaşkanlığı’ndan geldi… 29 Nisan 2024 | 3.886 Okunma AK Parti’de değişiklik neden gecikiyor? Eskilerin ‘kaht-ı rical’ dedikleri AK Parti’nin gerçeği… 28 Nisan 2024 | 1.415 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar