Seksi kadın görüntüleri yerine gerçek taraftarlar

Dünya Kupası öncesinde“This Fan Girl” (Bu Taraftar Kız) başlıklı bir platform çalışmalarıyla dikkat çekti.“ This Fan Gir”l ünlü fotoğrafçı Amy Drucquer ve ekibi tarafından...

Dünya Kupası öncesinde“This Fan Girl” (Bu Taraftar Kız) başlıklı bir platform çalışmalarıyla dikkat çekti.“ This Fan Gir”l ünlü fotoğrafçı Amy Drucquer ve ekibi tarafından kadın taraftarlar için yaratılan online bir proje. Ekip, Birleşik Krallık’ta maç öncesinde stadyumlardaki genç, yaşlı kadın taraftarların fotoğraflarını çekiyor. İnternette arama motorlarının aşırı seksi, genç, güzel ve beyaz kadın taraftarları öne çıkarttığını söyleyen grup bu yaklaşıma meydan okuyor. Drucquer amacını şöyle özetliyor: “Biz bu projeyi kadın futbolseverler için görsel bir belgesel olması amacıyla yarattık. Medyada kadın taraftarların yansıtıldığı resim hiç de gerçeği aktarmıyor. Takımlarını gerçekten seven ve destekleyen kadınlar iyi günde de kötü günde de takımlarını destekler.”

This Fan Girl, Dünya Kupası döneminde#WeAreFemaleFans” (Biz kadın taraftarlarız) başlıklı bir kampanya yürütecek. Wembley satadyumunun önünde farklı kadın taraftarlarla çekilmiş görüntüleri paylaşarak, arama motorlarında onların öncelikli olarak çıkmasını sağlayacak.

http://www.thisfangirl.com

Yahoo Messenger'da veda ediyor

Masaüstü bilgisayar kullanımı düşüyor. Mobil cihazlar ve uygulamalar yaygınlaşıyor. İnternet bağlantıları hızlanıyor. Bunun doğal bir sonucu olarak, Web 1.0 ve Web 2.0 döneminin uygulamaları da yavaş yavaş ortadan kalkıyor. WhatsApp, Snapchat, ve sosyal mecraların Messenger benzeri ıuygulamaları karşsında direnemeyen. AoL 2017 sonunda Instant Messenger’ını kapatmıştı. 20 yıllık Yahoo Messenger da 17 Temmuz’da veda etmeye hazırlanıyor. Böylece bir dönem kapanmış oluyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Google 20 yaşında ve 800 milyar dolar değerinde 27 Eylül 2018 | 234 Okunma Dijital ekonominin geleceği ne olacak? 20 Eylül 2018 | 189 Okunma Kameralar, ekranlar, gözlükler ve videolardan oluşan bir geleceğe hazır mıyız? 13 Eylül 2018 | 116 Okunma Organik pazarlama dönemi 06 Eylül 2018 | 117 Okunma Satışa giden yol duygulardan geçiyor 30 Ağustos 2018 | 81 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar