Yabana atmayın

Anneliğin emekliliği yoktur. Anneniz hayat boyu nasihat etmeye ve size yol göstermeye devam eder. Gençlik döneminde annenizden kısmen de olsa uzaklaşmaya başlarsınız. Bu dönem kendinizi dünyanın merkezinde görür ve...

Anneliğin emekliliği yoktur. Anneniz hayat boyu nasihat etmeye ve size yol göstermeye devam eder. Gençlik döneminde annenizden kısmen de olsa uzaklaşmaya başlarsınız. Bu dönem kendinizi dünyanın merkezinde görür ve yaşadığınız her meşakkatin üstesinden gelebileceğinize inanırsınız. Annenizin tavsiyelerine kulak asmaz her meselenin üstesinden gelebileceğinizi düşünürsünüz. Hatta anneyi özgürlüğünüzün önünde bir engel olarak görmeye başlarsınız. O nasihat ettiğinde tepki ile karşılık verir ve ortamdan uzaklaşırsınız.
Hayat iyi ile kötüyü aynı kapta taşıyan bir gemidir. Siz ise gemide yer alan bir yolcusunuzdur. Anneniz size burada da kılavuzluk yapmaya devam eder ve geminin önündeki engelleri görüp sizi uyarır.
Annenizin size yaptığı her nasihat yazılı birer vesika, yol haritasıdır. Fakat siz bu gerçeği ancak belli bir yaşa geldikten sonra kavrayabilirsiniz.

ANNEDEN OĞULA

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Dünya adalet gününde ne hissettiniz? 27 Aralık 2017 | 161 Okunma Şimdiden sonra ne olacak? 26 Aralık 2017 | 2.531 Okunma Okullarda şiddet eğitimi 25 Aralık 2017 | 219 Okunma Şiddet toplumuna mı dönüşüyoruz? 23 Aralık 2017 | 149 Okunma Sıradan şeyler (2) 22 Aralık 2017 | 123 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar