Sadece güvenlik değil, aynı zamanda güven sorunumuz var! (2)

Her vesile ile gittikçe bölündüğümüzü, duyarsızlaştığımızı söylüyoruz, yazıyoruz, sözüm ona bu durumdan şikayetçi oluyormuş gibi yapıp ahlanmalardan ahlanma, vahlanmalardan...

Her vesile ile gittikçe bölündüğümüzü, duyarsızlaştığımızı söylüyoruz, yazıyoruz, sözüm ona bu durumdan şikayetçi oluyormuş gibi yapıp ahlanmalardan ahlanma, vahlanmalardan vahlanma beğeniyoruz. Fakat niçin böyle oluyor sorusuna cevap aramak, bu durumdan nasıl çıkarız diye fikrimizi yormak yerine komplo teorilerine sığınıyoruz.

Komplo teorileri gündelik hayatın diline sızmış durumda. Sızmak ne ele geçirmiş durumda. Bu çok tehlikeli bir durum.
Çarşamba günü bıraktığım yerden devam edeyim. Ekran üzerinden servis edilen komplo teorilerinin gündelik hayatın diline kadar sızan tehlikesine odaklanmayı sağlamak üzere iki kadından duyduğum bir cümleyi, ekranların komplo teorisyenlerinin diline tercüme ederek yayınladım.(Teferruat için lütfen Çarşamba günü yayınlamış olduğum yazıya bir göz atın.)
Tiviti özellikle en çok paylaşımın olduğu saat 15.00 sularında yayınladım.

Önce gelen tivitlere bakalım sonra devam edelim.(Tivitleri yazanların profiline bakarak oradaki bilgileri parantez içi olarak dikkatinize sundum.)

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ne olacak bu anne babaların hali? 19 Nisan 2024 | 318 Okunma Bayram neşesinin dışında kalmamak, lâkin içine de girememek... 12 Nisan 2024 | 98 Okunma Öz orucu, söz orucu, köz orucu ve seçim kampanyaları... 05 Nisan 2024 | 231 Okunma Kitapların sayfaları gençlere ve çocuklara çok mu uzak? 29 Mart 2024 | 149 Okunma Negatif nasihatler ile insan-ı kâmil değil, esfel-i safilîn olunur... 22 Mart 2024 | 317 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar