Postmodern Seçim Sonuçları...

Seçim sonuçlarının toplumsal karşılığını görmek üzere, Pazartesi sabahı uzun bir süredir gidemediğim İSAM'a gittim. İSAM Türkiye Diyanet Vakfı'nın en önemli hizmetlerinden biri.AK Parti...

Seçim sonuçlarının toplumsal karşılığını görmek üzere, Pazartesi sabahı uzun bir süredir gidemediğim İSAM'a gittim. İSAM Türkiye Diyanet Vakfı'nın en önemli hizmetlerinden biri.
AK Parti İktidarının tek bir kütüphane inşa edememiş olduğu gerçeğini defaatle zikrettim, şimdi sadece değerli görülenler ve değerli görülmeyenler bahsinde kütüphane meselesini birinci sırada tuttuğumu söylemekle yetinerek niye İSAM'a gittiğimi söyleyeyim.
7 Haziran seçiminin etkilerini İSAM'dan daha iyi göreceğim bir yer olamazdı. Akademisyenler, öğrenciler çay molalarında sürekli seçime dair konuşuyordu.
Bir taraftan konuşulanlara kulak verirken bir taraftan da Kütüphanenin on yıl öncesi ile benzeyen ve benzemeyen taraflarını gözden geçirmeye giriştim.
On yıl önce başı açık bir genç kızı görmenin imkansız olduğu kütüphane ortamında mini eteği ile araştırma yapan kadınlara rastladım. İlk defa rastladığım için ilgimi çekti, diğer üyeler için dikkat çekici bir durum değildi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ne olacak bu anne babaların hali? 19 Nisan 2024 | 335 Okunma Bayram neşesinin dışında kalmamak, lâkin içine de girememek... 12 Nisan 2024 | 98 Okunma Öz orucu, söz orucu, köz orucu ve seçim kampanyaları... 05 Nisan 2024 | 231 Okunma Kitapların sayfaları gençlere ve çocuklara çok mu uzak? 29 Mart 2024 | 149 Okunma Negatif nasihatler ile insan-ı kâmil değil, esfel-i safilîn olunur... 22 Mart 2024 | 318 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar