Partileri kapattık olmadı, spor kulüplerini mi kapatsak acaba?

Türkiye, dünyanın gündemine maalesef şiddet haberleri ile oturuyor. Dünyanın her yerinde cinayetler işlenir. Erkekler kadınları öldürür. Kadınlar erkekleri öldürür. Erkekler, çocukları...

Türkiye, dünyanın gündemine maalesef şiddet haberleri ile oturuyor.
Dünyanın her yerinde cinayetler işlenir. Erkekler kadınları öldürür. Kadınlar erkekleri öldürür. Erkekler, çocukları öldürür. Teröristler, masumları öldürür. Lakin seçici algı oluşturmak için sadece Türkiye’de manşetler “Bu gün de erkekler bir kadın daha öldürdü” diye atılır.
Ekranlar aşkın şiddetiyle kavrulur. Şarkılar “ölümüne aşk” teması ile harmanlanır.
Çocuklar duvara çarpa çarpa dayaktan öldürülür.

AMMA ve LAKİN 8 Mart münasebetiyle AK Parti belediyelerinden CHP belediyelerine bütün panolar, “Kadına şiddete hayır” diye donatılır.
Dilimde tüy bitti. “Kadına şiddete hayır” sloganı, yanlış slogandır.
“Kadına şiddete hayır!” dediğinizde; zihinlere erkeğe şiddete evet, yaşlıya şiddete evet, çocuğa şiddete evet anlayışını yerleştirmiş olursunuz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ne olacak bu anne babaların hali? 19 Nisan 2024 | 722 Okunma Bayram neşesinin dışında kalmamak, lâkin içine de girememek... 12 Nisan 2024 | 98 Okunma Öz orucu, söz orucu, köz orucu ve seçim kampanyaları... 05 Nisan 2024 | 232 Okunma Kitapların sayfaları gençlere ve çocuklara çok mu uzak? 29 Mart 2024 | 150 Okunma Negatif nasihatler ile insan-ı kâmil değil, esfel-i safilîn olunur... 22 Mart 2024 | 318 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar