Öğretmen var, ÖĞRETMEN var!

-I-Bazen insanın aklı karışır. Şu vidyoya bakarken... Ölümlerden ölüm beğenir, kahırlardan kahır. Gencecik askerler ceplerinde vasiyet ile ölüme giderken, meslek lisesi öğrencilerinin öğretmenlerine...

-I-

Bazen insanın aklı karışır. Şu vidyoya bakarken... Ölümlerden ölüm beğenir, kahırlardan kahır. Gencecik askerler ceplerinde vasiyet ile ölüme giderken, meslek lisesi öğrencilerinin öğretmenlerine yaptığı işkenceyi, evet maddi ve manevi işkenceyi gösteren vidyoya bakarken... İnsanın aklı karışır kalbi kararır. Bir iç sızısı, kalbe düşmüş bir kor ile birleşip yakar.

Vidyonun altındaki notu okurken, bu vidyoyu paylaşın diyen yazılara bakarken akıl karışır, fikir karışır, kalp karışır.

Bu vidyonun yayılmasına katkı yaparsa mı bu öğretmene destek olacağını yoksa yayılmaması için çaba sarf etmese mi öğretmene destek olacağını bilemez.

-II-

Magazin gündemini Türkçe test kitabı için soru haline getirip, öğrencilere bilgi diye sunanlar o kitaplar satmasa böyle bir yola tevessül eder miydi?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ne olacak bu anne babaların hali? 19 Nisan 2024 | 317 Okunma Bayram neşesinin dışında kalmamak, lâkin içine de girememek... 12 Nisan 2024 | 98 Okunma Öz orucu, söz orucu, köz orucu ve seçim kampanyaları... 05 Nisan 2024 | 231 Okunma Kitapların sayfaları gençlere ve çocuklara çok mu uzak? 29 Mart 2024 | 149 Okunma Negatif nasihatler ile insan-ı kâmil değil, esfel-i safilîn olunur... 22 Mart 2024 | 317 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar