İşte bu “an”dan geriye kalan nedir?

I-Biz bu dünyadan giderken; geride kalanları kedere sevk eden yanımızda götürdüklerimiz ve dahi arkamızda bıraktıklarımızdır.Bazen hatıra olarak kalan; bir anın içinde okunmaya devam eden Kur’an-ı Kerim ...

I-

Biz bu dünyadan giderken; geride kalanları kedere sevk eden yanımızda götürdüklerimiz ve dahi arkamızda bıraktıklarımızdır.

Bazen hatıra olarak kalan; bir anın içinde okunmaya devam eden Kur’an-ı Kerim oluyor.

Yeni Zelanda katliamında ölen bir gencin annesi, oğlunun arabasını caminin yakınlarında buluyor. Arabayı çalıştırınca oğlunun Kur’an-ı Kerim dinlediğine şahit oluyor.

Gözü yolda, aklı ve kalbi Kur’an’da bir gencin arkasında bıraktığı o an, annesi için yaralarına merhem, gittiği yerin emniyetine dair güven ve dahi teselli olacak.

Efendimiz buyurdu: “Nasıl yaşadıysanız öyle öleceksiniz. Nasıl öldüyseniz öyle dirileceksiniz.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kitapların sayfaları gençlere ve çocuklara çok mu uzak? 29 Mart 2024 | 103 Okunma Negatif nasihatler ile insan-ı kâmil değil, esfel-i safilîn olunur... 22 Mart 2024 | 315 Okunma Anlam dünyamızın duvarlarını dinleyerek öreriz 15 Mart 2024 | 198 Okunma “Hasta denetimi, imaj yönetimi” 08 Mart 2024 | 200 Okunma Bir arpa boyu yol, tesettürlü özne her kesime hâlâ yabancı... 01 Mart 2024 | 413 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar