“Hükümet olmamayı tercih ederim!”

Cuma günü Kederli Dindar Kızlar başlıklı yazılarıma ara vermek zorunda kaldım. Neden ara vermek zorunda kaldım?Bayramın 1. günü başlayan ve giderek şiddetlenen baş dönmesi şikayeti için bir...

Cuma günü Kederli Dindar Kızlar başlıklı yazılarıma ara vermek zorunda kaldım. Neden ara vermek zorunda kaldım?
Bayramın 1. günü başlayan ve giderek şiddetlenen baş dönmesi şikayeti için bir haftadır hastane kapılarındayım.
Merak etmeyin bu süreci size anlatacak değilim. Anlatacağım kısım olayın benim başımdan geçerken toplumsala yaslanan boyutu.
Vertigo şüphesi ile KBB uzmanına muayene oluyorum. Bir üniversite hastanesi işinin ehli olan bir doçentin sorularına muhatabım.
Sorulardan biri depresyon, panik atak ile ilgili. Depresyona girmedim ama genel olarak depresif bir kişiyim dedim.

“Olayları kafaya takar mısınız?”
“ Herkes kadar” .
“Herkesin ne kadar taktığını nereden biliyorsunuz ki! Bazıları hiç takmaz .”
Ben o bazıları ile hiç tanışmadım. Bütün arkadaş çevrem benim kadar kaygılı, eyvah bir şeyi eksik yaptığımız için oluyor bu olanlar diyen endişeli insanlardan oluşuyor. Endişe adını koyan doktorlar. Bizim için bütün bunlar sorumluluk bahsinin sınırları içinde.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ne olacak bu anne babaların hali? 19 Nisan 2024 | 722 Okunma Bayram neşesinin dışında kalmamak, lâkin içine de girememek... 12 Nisan 2024 | 98 Okunma Öz orucu, söz orucu, köz orucu ve seçim kampanyaları... 05 Nisan 2024 | 232 Okunma Kitapların sayfaları gençlere ve çocuklara çok mu uzak? 29 Mart 2024 | 150 Okunma Negatif nasihatler ile insan-ı kâmil değil, esfel-i safilîn olunur... 22 Mart 2024 | 318 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar