Bu anlattığım sadece benim hikayem değil !

On gündür yoğun mide ağrısı çekiyorum. (Yazamadığım her yazı, ağrıya dönüşüyor. Yazabildiklerim yaraya pansuman bile değil.)Pazartesi günü bütün öğleden sonrası doktoruma...

On gündür yoğun mide ağrısı çekiyorum. (Yazamadığım her yazı, ağrıya dönüşüyor. Yazabildiklerim yaraya pansuman bile değil.)
Pazartesi günü bütün öğleden sonrası doktoruma, yaşadığım mide spazmını anlatmakla ve bana yiyebileceğim bir şey önermesini beklemekle geçti.(Şekersiz bal kabağı ve manda yoğurdunun dışında fazla bir seçenek görünmüyor.)

Akşam eve geldim. Malumunuz yatsı namazının vakti artık saat 20'de giriyor. Çocukluk alışkanlığı ile yatsı namazından sonra ancak iki saat ayakta kalıyorum. Pazartesi gecesi mide ağrısının verdiği bitkinlik ile saat on olmadan uyudum.
Saat 11.45 gibi zil sesi ile uyandım/uyandırıldım. Yanlış zil diye bekledim ancak bir kere daha çaldı zil.
İki defa çalan zil bahsi son derece önemli. Önemini yazı bitince izah edeceğim inşallah.

Karşı komşum evinde müzik dersi veriyor herhalde, evini eşine dostuna tarif ederken en üst kat diyor ve fakat en üsten ikinci zil demediği ve ziline adını yazmadığı için, onlara gelen herkes bizim kapıyı çalıyor. Zaten apartman için gelenler, apartman görevlisi olmadığı için kafadan en üstteki zile basıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ne olacak bu anne babaların hali? 19 Nisan 2024 | 305 Okunma Bayram neşesinin dışında kalmamak, lâkin içine de girememek... 12 Nisan 2024 | 98 Okunma Öz orucu, söz orucu, köz orucu ve seçim kampanyaları... 05 Nisan 2024 | 231 Okunma Kitapların sayfaları gençlere ve çocuklara çok mu uzak? 29 Mart 2024 | 149 Okunma Negatif nasihatler ile insan-ı kâmil değil, esfel-i safilîn olunur... 22 Mart 2024 | 317 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar