Bizi birbirimize yakın eyleyen nedir?

Mısraları ile kalbimize her dem bir tutam ışık ve derinlik armağan eden şair Ahmet Murat okulların açıldığı hafta Yeni Şafak'ta “Okullar açılsın mı? “ başlıklı bir yazı...

Mısraları ile kalbimize her dem bir tutam ışık ve derinlik armağan eden şair Ahmet Murat okulların açıldığı hafta Yeni Şafak'ta “Okullar açılsın mı? “ başlıklı bir yazı yayınladı.

Yazı heyecanla, umutla okunuyor, okunurken okuyanın sevinçten adeta sırtında kanatlar çıkıyor ve fakat yazının sonuna gelindiğinde bütün bunlar rüya, bir hayalden ibaretmiş duygusu kalıyordu.

Ahmet Murat Bey ile Nihayet Kasım sayısının öykü tartışmasını gerçekleştirdik. Çok hoş bir tartışma oldu.
Konu elbette günlerdir herkesin dilinde olan ve “ben zaten anlamıştım “ ya da fırın konusuna gelinceye kadar vay be böyle okullarımız da varmış dedim şeklinde herkesin dilinde olan yazısına geldi.

Fırın hariç ben aşağı yukarı öyle bir okulda okudum dedim. Lakin okulumuzun baraka ilk okulu olduğundan, ancak 4.sınıfta betonarme bir binaya geçtiğimizden bahsetmedim.

İlk okul öğretmenim Anet Kaya yıllar sonra yani Erbakan'ın rahmetli olduğu gün bizleri Merter Polis Evi'nde bir araya getirdi diye başladım anlatmaya.
Ahmet Murat Bey nasıl bulmuş ki sizi dedi. Bulmak için face hesabı açmış dedim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Almanlar et başında” 26 Nisan 2024 | 415 Okunma Ne olacak bu anne babaların hali? 19 Nisan 2024 | 725 Okunma Bayram neşesinin dışında kalmamak, lâkin içine de girememek... 12 Nisan 2024 | 98 Okunma Öz orucu, söz orucu, köz orucu ve seçim kampanyaları... 05 Nisan 2024 | 232 Okunma Kitapların sayfaları gençlere ve çocuklara çok mu uzak? 29 Mart 2024 | 150 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar