“Babalar her zaman haklıdır!”

Tefrika roman :15 Araya bir hafta girince heyecanınızın temposu düştü. Ama ne yapayım yerim dar. O kadar dar ki santim ile ölçmüşler harf harf saymışlar. 4500 harfi geçerse yazı göze zarar demişler. (Vallahi...

Tefrika roman :15

Araya bir hafta girince heyecanınızın temposu düştü. Ama ne yapayım yerim dar. O kadar dar ki santim ile ölçmüşler harf harf saymışlar. 4500 harfi geçerse yazı göze zarar demişler. (Vallahi demişler.)

Kısa bir özet geceyim o halde, babaannem FSK Kanalı’nın ana haber bülteninde. Muhabir kız eski İstanbul hanımefendisi ile ninesinin şifon kıyafeti üzerine çekim yapacağını zannederken babaannem canlı yayında isyan bayrağını açtı: “Nedir bu Hürrem şatafatı merakınız. Benim ninem çekirge kıtlığının çocuğuydu...” deyince muhabirde bağlantı koptu. Muhabirin zihni kısa devre yapmış elekrikli alet öylece durdu.

“Anlıyorum efenndim...Hayır anlamıyorum ya. Bu benim en zor çekimim olacak. Anlamıyorum... Ninenizin nişan kıyafeti değilse niye böyle çerçeveletip duvarınıza astınız?”

“Anlattım ya efendim. Kamuoyunun dikkatini çekmek için. Korsan konferans vermek için. Bizim dünümüz ile ilgilenmeyin. Bizimle ilgilenmeniz için bizi kurmaca geçmiş uydurmaya sevk etmeyin.”

“Efendim siz tam olarak ne istiyorsunuz?”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ne olacak bu anne babaların hali? 19 Nisan 2024 | 722 Okunma Bayram neşesinin dışında kalmamak, lâkin içine de girememek... 12 Nisan 2024 | 98 Okunma Öz orucu, söz orucu, köz orucu ve seçim kampanyaları... 05 Nisan 2024 | 232 Okunma Kitapların sayfaları gençlere ve çocuklara çok mu uzak? 29 Mart 2024 | 150 Okunma Negatif nasihatler ile insan-ı kâmil değil, esfel-i safilîn olunur... 22 Mart 2024 | 318 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar