“Kendi yerinde olmayan” üniversite hocaları

Meşhur sözümüzdür bir bakan olsak en fazla üç günde Türkiye’yi düzenleriz.Meşhur sözümüzdür, Ah orada ben olacağım ki! Orada “ben” değil de “sen” olduğun için...

Meşhur sözümüzdür bir bakan olsak en fazla üç günde Türkiye’yi düzenleriz.

Meşhur sözümüzdür, Ah orada ben olacağım ki! Orada “ben” değil de “sen” olduğun için işler yürümüyor zannetmek egomuza iyi gelir.

Meşhur sözümüzdür memleket kötüye gidiyor.

Niye kötüye gidiyor çünkü herkesin ufuk çizgisini “ah bir bakan olsam” hayali kesiyor. Bakan olmak hayali ile millet kendi sorumluluk alanına bakmaz oluyor.

Milli sporumuzdur, herkes başka birinin yerinde olduğundan kendi yerini boş bırakır.

Yerleri dolu olanlar bir tek işsizler diyeceğim de... Onlar da her türlü sosyal güvenceden mahrum bir şekilde “ne iş olsa yaparak”, kendi hanelerini boşa düşürüyor. Çok çalışıp hiçbir sosyal güvenceye sahip olmadıkları için işsiz sayılıyorlar, boş durdukları için değil.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kitapların sayfaları gençlere ve çocuklara çok mu uzak? 29 Mart 2024 | 11 Okunma Negatif nasihatler ile insan-ı kâmil değil, esfel-i safilîn olunur... 22 Mart 2024 | 314 Okunma Anlam dünyamızın duvarlarını dinleyerek öreriz 15 Mart 2024 | 198 Okunma “Hasta denetimi, imaj yönetimi” 08 Mart 2024 | 200 Okunma Bir arpa boyu yol, tesettürlü özne her kesime hâlâ yabancı... 01 Mart 2024 | 413 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar