Mahremiyet dokusunu zedeleyen bir “kardan adam” var aramızda !

Biliyorsunuz İstanbul'a kar yağıncaya kadar, kar Türkiye'nin gündemi olmaz.Ne zaman ki İstanbul'a kar düşer, yollar felç olur, hayat durur, işte o zaman gündem kara teslim olur.Gündem kara teslim olmadan birkaç gün...

Biliyorsunuz İstanbul'a kar yağıncaya kadar, kar Türkiye'nin gündemi olmaz.
Ne zaman ki İstanbul'a kar düşer, yollar felç olur, hayat durur, işte o zaman gündem kara teslim olur.
Gündem kara teslim olmadan birkaç gün önce, hava durumunda “Bir maniniz yoksa kar taneleri 36 saat boyunca İstanbul'da eyleşmek ister” uyarılarının ortalıkta dolaştığı sıralarda, sosyal medya ahalisinin gündemi, “kardan adamın intikamı” videosu oldu.
Videoya yapılan yorumlar “mürekkep testi”ni yaya bırakacak, pek fevkalade neticeler ortaya koydu.
Videoyu seyretmeyenler için bir kaç cümle ile özetleyeyim.
Apartman önü gibi bir yer. Bir kardan adam var ve kardan adama “uzun uzun” bakan bir kadın. Kadın, kardan adamın etrafında dolanıyor. Sonra kardan adamı yıkıyor. Derken kardan adamın üzerinde tepinmeye başlamışken sırt üstü düşüyor.
Video değişik etiketlerle dolaşıma girdi. Dolaşıma girdikçe yorumlar birbirini kovaladı. Feminist yaklaşımlar ile anti-feminist yaklaşımlar adeta birbiri ile yarışa girdi.
Anti-feministlerin bir kısmı, sırf “kardan ADAM” olduğu için bu kadar öfkeli, Oh olsun diye başlayan ve giderek ağırlaşan küfürlerle bilinç altını ortaya koydu.
Feministler ise kadının öfkesini anlamaya çalışan, yek dil paylaşımlar gerçekleştirdi, kim bilir hangi erkek bir kadını bu hale getirdi diyerek, öfkenin faturasını erkeklerin hanesine kaydetti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ne olacak bu anne babaların hali? 19 Nisan 2024 | 220 Okunma Bayram neşesinin dışında kalmamak, lâkin içine de girememek... 12 Nisan 2024 | 98 Okunma Öz orucu, söz orucu, köz orucu ve seçim kampanyaları... 05 Nisan 2024 | 231 Okunma Kitapların sayfaları gençlere ve çocuklara çok mu uzak? 29 Mart 2024 | 149 Okunma Negatif nasihatler ile insan-ı kâmil değil, esfel-i safilîn olunur... 22 Mart 2024 | 317 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar