Uğur Dündar’ın orada ne işi var?

Herkes gibi ben de kendi kendime bu soruyu sordum.Uğur Dündar, dinî hassasiyetleri ağır basan insanların nezdinde, 28 Şubat’ın kâbus dolu günlerinin tetikçilerinden biridir.Dolayısıyla Necmettin Erbakan adına verilen...

Herkes gibi ben de kendi kendime bu soruyu sordum.
Uğur Dündar, dinî hassasiyetleri ağır basan insanların nezdinde, 28 Şubat’ın kâbus dolu günlerinin tetikçilerinden biridir.
Dolayısıyla Necmettin Erbakan adına verilen ödüllerde boy göstermesi, sahneye çıkıp ödül takdim etmesi doğal olarak tepkiye yol açtı.
Ve ödül töreni, katılımcılardan hareketle Erdoğan’a karşı kurulacak ittifakın bir PR’ı diye lanse edildi. Pekiyi gerçekten öyle miydi?
Necmettin Erbakan Ödülleri jüri başkanı Prof. Dr. Emre Bağce'yi aradım. Bağce, yüksek lisanstan hocam... Kendisi dünya tatlısı birisidir.
"Hocam niye böyle bir görüntü ortaya çıktı? Gerçekten tören, ittifakın ilanı için mi tertiplendi?" diye sordum.

Anlatmaya başladı:

"Ödüllerin bu sene ikincisini verdik. Tarihi aylar öncesinden planladık. Günlerce istişare ettik. Büyük ödül törenlerini inceledik. Yönergesini, çalışma ilkelerini çıkardık. Saygın, sürdürülebilir bir ödül olmasını istedik.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
El insaf be birader! 22 Nisan 2024 | 1.063 Okunma Helalleme yle olmaz! 15 Nisan 2024 | 124 Okunma Biraz eletiri: Medya nasl kaybettirdi? 08 Nisan 2024 | 262 Okunma CHP kazanmad, AK Parti kaybetti 01 Nisan 2024 | 1.082 Okunma Meydan ne diyor? 25 Mart 2024 | 928 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar