Eşek arıları kovalasın sizi!

Türk medyası acayip din cahilidir. Gazetecilerin çoğu dine bu yüzden mesafelidir.Yazarlar arasında dini biliyormuş gibi görünenler vardır, bir de hiç bilmeyenler.Hürriyet yazarı Ahmet Hakan birinci türden... O bir...

Türk medyası acayip din cahilidir. Gazetecilerin çoğu dine bu yüzden mesafelidir.
Yazarlar arasında dini biliyormuş gibi görünenler vardır, bir de hiç bilmeyenler.
Hürriyet yazarı Ahmet Hakan birinci türden... O bir müftü çocuğu. Kendisi imam hatipli. İmam hatipli ama minber ile mihrabı karıştıracak kadar meseleden kopmuş, uzaklaşmış biri.
Köşesinde ha bire ahkâm kesiyor. Neredeyse iki yazısından birinde mutlaka ya din adamlarına ya da Diyanet'e verip veriştiriyor. Ayarı bozuk tipler üzerinden dinî değerleri hafife almaya ve tartışmaya çalışıyor.
Bir de dine baştan uzak tipler var. Ertuğrul Özkök gibi. Hürriyet yazarı Özkök cumartesi günü "Kaçınn! Mahremsiz kadınlar saldırıyor" başlıklı zerre bilgi ve zekâ pırıltısı olmayan, çok zorlama ve çocuksu bir yazı kaleme aldı.
Hadise şu; Van'ın Bahçesaray ilçesinde geçen sene pek bal olmamış. Bu sene hasılat iyiymiş. Halk toplanıp şükür ve bereket duası yapalım demiş.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Helalleme yle olmaz! 15 Nisan 2024 | 124 Okunma Biraz eletiri: Medya nasl kaybettirdi? 08 Nisan 2024 | 262 Okunma CHP kazanmad, AK Parti kaybetti 01 Nisan 2024 | 1.080 Okunma Meydan ne diyor? 25 Mart 2024 | 926 Okunma O ne harcama! Korku dalar am! 18 Mart 2024 | 290 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar