Alman'ın kalemleri

Türkiye aleyhine dışarıda inanılmaz bir kara propaganda yürütülüyor. Bunların başında Alman medyası geliyor. Özellikle Bild gazetesi, bildiğin algı operasyonu yapıyor. Şansölyeden aldığı...

Türkiye aleyhine dışarıda inanılmaz bir kara propaganda yürütülüyor. Bunların başında Alman medyası geliyor. Özellikle Bild gazetesi, bildiğin algı operasyonu yapıyor. Şansölyeden aldığı voleyi, Ankara'ya doğru çakıyor. Alman medyasına baksan kimsenin Türkiye'ye gitmemesi lazım, o kadar güvensiz bir ülke profili çiziyorlar yani.
Bizim medyadaki bazı tipler de Almanların değirmenine su taşıyor. Hatta onlardan beterini yapıyor. Köşe bucak Germanofil dolu.
Onlardan biri geçen Deutsche Welle'ye konuştu.
"Çıt çıkaranı içeri atıyorlar. Şurada bir polis gelip bana tokat atıp saçımdan sürükleyerek götürebilir. Türkiye’de on beş yıldır kendimi evimde hissetmiyordum" diye abarttı.
Peki hanımefendinin kendini evinde hissettiği Türkiye ortamı nasıldı?
15 yıl önce, asker siyasetçiye parmak sallıyor, ülke ekonomik krizlerle boğuşuyordu. Çeteler dört bir yanı sarmış, gençler, kıyafeti sebebiyle üniversite kapılarından geri çevriliyordu. Ülkenin başında ise hastane köşelerinde devleti yönetmeye kalkan bir başbakan, tek işi kanunları iade etmekmiş gibi davranan bir cumhurbaşkanı bulunuyordu. Tam Batı'nın arzu ettiği bir ülke vardı yani... Batı beslemeleri işte o eski ülkeyi özlüyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Meydan ne diyor? 25 Mart 2024 | 915 Okunma O ne harcama! Korku dalar am! 18 Mart 2024 | 286 Okunma Kurum'un iki rakibi!.. 11 Mart 2024 | 314 Okunma Dizilerin gc doru kullanlyor mu? 04 Mart 2024 | 110 Okunma Uzak corafya notlar:Byyen, glenen, ilgi eken Trkiye... 26 Şubat 2024 | 123 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar