Şuursuzluk

PKK/YPG’nin Batı medyası ve FETÖ diasporası destekli propaganda makinası, bu “Ortak terör yapısını” romantize eder ve tüm Kürtlerin temsilcisi olarak algılanmasını sağlarken, bir yandan...

PKK/YPG’nin Batı medyası ve FETÖ diasporası destekli propaganda makinası, bu “Ortak terör yapısını” romantize eder ve tüm Kürtlerin temsilcisi olarak algılanmasını sağlarken, bir yandan Türkiye’nin “Tüm Kürtlerin düşmanı” gibi tanıtılmasını da yapıyor.

Bu saatten sonra Dünya’ya, hele hele imajımız türlü yönlerden yerlerde sürünürken aslında Kürtlere en fazla zulüm eden örgütün PKK, en fazla Kürt katleden örgütün PKK olduğunu anlatmamız çok zor.

Oysa siyasi tarih hep göstermiştir ki, ayrılıkçı hareketlerin en fazla zarar verdiği gruplar kendi etnisitesinden olanlardır.

Ve şimdi ABD Suriye’den çekilme arifesinde olduğunu açıklarken, bölgedeki terörle mücadele boşluğunu Türkiye doldurmak istediği bir sırada PKK/YPG terör örgütü “Türkler Kürtleri katledecek” propagandasını tam gaz başlattı.

Bölgeyi ve gerçeği bilen bir kaç uzman gazeteci dışında, Batı medyası da bu söylemin peşine takılıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bana katlanan herkese teşekkürler 16 Mayıs 2023 | 413 Okunma İçimizdeki İrlandalılar 12 Mayıs 2023 | 673 Okunma Dünün güneşi, bugünün çamaşırı 11 Mayıs 2023 | 1.189 Okunma Bozburun'da işlem tamam 10 Mayıs 2023 | 612 Okunma Rant deyince dingildeyenler 09 Mayıs 2023 | 806 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar