Suudi yalanı MOBESE ile çöktü

Belki duydunuz belki duymadınız bilmiyorum. Ama Suudi Arabistan medyasında Türkiye bir süredir yine hedefte. Kocası ve çocukları ile Türkiye'ye "tatile" gelen bir Suudi kadın aniden sırra kadem basmış.

Kaldığı otelden çıkmış ve bir daha kendisini gören olmamış.

Suudi medyası kadının Türkiye'de kaçırıldığını iddia ediyor günlerdir ve Türkiye'nin özellikle de Suudi vatandaşları için güvenli bir ülke olmadığının kanıtlandığını söylüyor.

Veliaht Prens Salman'ın da bu durumu fişteklediğini tabii ki herkes biliyor.

Bu iddiaların Suudi Arabistan'da giderek daha yüksek sesli bir biçimde dile getirilmeye başlaması ve hatta tüm Arap ülkelerinde alıcı bulmaya başlaması üzerine, İstanbul Emniyeti kapsamlı bir araştırma ve soruşturma başlattı.

Binlerce MOBESE kamerası incelendi.

Suudi kadının otelden çıktıktan sonraki her adımı kameralardan takip edildi, kiminle buluştuğu, hangi araca bindiği, o aracın nereye gittiği adım adım belirlendi ve önce aracın sahibi, sonra da "Kaçak kadın" bulundu.

Kocasına teslim edildi.

İstanbul Emniyeti de Arap medyasının temsilcilerini toplayarak bu süreci aktardı.

Suudilerin yalancılığı ortaya çıktı. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bana katlanan herkese teşekkürler 16 Mayıs 2023 | 413 Okunma İçimizdeki İrlandalılar 12 Mayıs 2023 | 674 Okunma Dünün güneşi, bugünün çamaşırı 11 Mayıs 2023 | 1.189 Okunma Bozburun'da işlem tamam 10 Mayıs 2023 | 612 Okunma Rant deyince dingildeyenler 09 Mayıs 2023 | 807 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar