Kanala düşen Şengör'e sarılır da, Şengör aslında ne diyor!

Önceki akşam Didem Arslan Yılmaz'ın Türkiye'nin Nabzı programında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu konuktu. Program genelde Nagehan Alçı, Alçı'nın cep telefonuna gelen mesajlar ve Ekrem İmamoğlu arasında geçti.

Ve tartışmanın önemli bir bölümüne sevgili dostum Celal Şengör'ün görüşleri damga vurdu. Celal Şengör'e sürekli söven bir kitle, şimdilerde Celal Şengör'ün Kanal İstanbul ile ilgili sözlerine pek bir değer verir oldular. Ne söylese kabahat olan Celal, şimdi tam tersi bir durum yaşıyor bu kitlenin gözünde. Neyse program sırasında Nagehan Alçı, "Celal Şengör şöyle diyor, Celal Şengör böyle diyor" diye tutturunca, Didem de Celal Şengör'ü yayına bağlattı. Ben olsam bağlamazdım. Niyesini de söyleyeyim. Orada konuk koltuğunda oturan Cumhurbaşkanı Erdoğan ya da mevcut bakanlardan biri olsa idi oraya bir telefon bağlanır mıydı? 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bana katlanan herkese teşekkürler 16 Mayıs 2023 | 413 Okunma İçimizdeki İrlandalılar 12 Mayıs 2023 | 674 Okunma Dünün güneşi, bugünün çamaşırı 11 Mayıs 2023 | 1.189 Okunma Bozburun'da işlem tamam 10 Mayıs 2023 | 613 Okunma Rant deyince dingildeyenler 09 Mayıs 2023 | 807 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum