İşbirliği

Farkında iseniz, yerli otomobil konusundaki yazılarımda oldukça dikkatli bir dil kullanmaya özen gösteriyorum. Çünkü Türkiye'de yerli bir otomobil markasına benim kadar inanan bir tek ferdi vahit dahi yoktur.

İnanan lafı doğru mu emin değilim, yerli bir otomobil markası arzulayan demek belki daha doğru olabilir.

Bugün ne olduğunu bilmeden "yerli ve milli" diye ağzını açan zevatın çoğu suya bu derken biz bu yerli otomobil konusunda kalem oynatıyorduk.

Hele hele son 10-15 yılda elektrikli olması gerektiği konusunu en çok yazan muhtemelen ben oldum.

Kullandığım dikkatli dile ve dikkatlice yaptığım uyarılara rağmen, sağdan soldan bazıları "Bozgunculuk yapma", bazıları ise biraz daha kibar bir şekilde "Eleştiri değil, güç birliği zamanı, tüm akılları bir araya getirme zamanı" diyorlar.

Allah var haklılar.

Yerli otomobil gibi önemli, derinlikli ve zorlu bir mevzuda zaten kıt kaynaklara sahip bir ülke mevcut imkanlarını mümkün olduğunca bir araya getirmek zorunda.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bana katlanan herkese teşekkürler 16 Mayıs 2023 | 413 Okunma İçimizdeki İrlandalılar 12 Mayıs 2023 | 674 Okunma Dünün güneşi, bugünün çamaşırı 11 Mayıs 2023 | 1.189 Okunma Bozburun'da işlem tamam 10 Mayıs 2023 | 613 Okunma Rant deyince dingildeyenler 09 Mayıs 2023 | 807 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar