Hayvan hakları savunucularının önerisi ne acaba?

Bir polis memurunun, bölgesindeki sokak köpekleri ile ilgili çaresizliğini yazdım dün. Tam, “Bir dokun bin ah işit” durumu ortaya çıktı. Yüzlerce mail. Hepsi aynı dertten muzdarib. Dert dediğim...

Bir polis memurunun, bölgesindeki sokak köpekleri ile ilgili çaresizliğini yazdım dün. 
Tam, “Bir dokun bin ah işit” durumu ortaya çıktı. 
Yüzlerce mail. 
Hepsi aynı dertten muzdarib. 
Dert dediğim sokak köpeği çeteleri. 
Evet ben de onlara çok acıyorum, evet ben de zaman zaman kızımla bu köpeklere çuval çuval mama taşıdım ama bu köpeklerin sokaklarda bu şekilde varlığı pek de “Medeni” bir durum oluşturmuyor. 
Bakın gelen maillerden bazılarından bölümler paylaşayım:

ELİMİZDE SOPALARLA OKUL YOLUNDA

“Oğlum evime 300 metre mesafede bir okula gidiyor. 
Okulun etrafında sokak köpeği çeteleri var. Bir tane de değil bunlar. Bir kaç çete. Dolayısıyla her sabah oğlumla uyanıyoruz, elimizde süpürge sapları ile okula birlikte gidiyoruz, oğlumu okula bırakıyorum, eve dönüyorum. 
Oğlumla birlikte okula gidiyor olmaktan dolayı hiç şikâyetim yok, hatta fazlasıyla memnunum, hareketsiz yaşamımızda biraz da olsa yürümek iyi geliyor bünyeye.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bana katlanan herkese teşekkürler 16 Mayıs 2023 | 409 Okunma İçimizdeki İrlandalılar 12 Mayıs 2023 | 670 Okunma Dünün güneşi, bugünün çamaşırı 11 Mayıs 2023 | 1.184 Okunma Bozburun'da işlem tamam 10 Mayıs 2023 | 611 Okunma Rant deyince dingildeyenler 09 Mayıs 2023 | 801 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar