Harekat bitti, hareketi yazalım

Değerli okurlar, aşağıda okuyacağınız bilgileri aslında geçen haftalarda topladım ama araya Barış Pınarı Harekatı girince yazmak mümkün olmadı.

Oradaki cephe en azından şimdilik kapandığına ve ABD ile varılan uzlaşma sonucu oradaki harekat bittiğine göre, şimdi Ali Babacan cephesindeki harekete biraz göz atalım.

BABACAN GERİ VİTESE Mİ TAKTI?

Yeni bir siyasi hareket başlatmak ve yeni bir partinin kuruluşuna öncülük etmek için AK Parti Kurucular Kurulu'ndan ve dolayısı ile AK Parti'den istifa eden Ali Babacan, Karar gazetesine verdiği röportajdan bu yana oldukça sessiz. Bu da "Acaba Ali Babacan geri vitese mi taktı, bu işten vaz mı geçti?" gibi sorulara neden oluyor. Doğrusunu isterseniz bu sorular benim kafamda da olduğu için, birkaç gündür Babacan cephesinden ne olup bittiğini öğrenmeye çalışıyordum. Çabalarım sonucunda epey bir bilgi topladım. Bunları da sizinle paylaşmak istiyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bana katlanan herkese teşekkürler 16 Mayıs 2023 | 413 Okunma İçimizdeki İrlandalılar 12 Mayıs 2023 | 674 Okunma Dünün güneşi, bugünün çamaşırı 11 Mayıs 2023 | 1.189 Okunma Bozburun'da işlem tamam 10 Mayıs 2023 | 614 Okunma Rant deyince dingildeyenler 09 Mayıs 2023 | 807 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar