FETÖ ve AOTÖ

Adnan Oktar ve şürekâsının, FETÖ ile çok benzer, ortak kaynaklı bir örgütlenme olduğu giderek daha aşikâr hale geliyor. Çünkü kendilerine karşı yapılan operasyon sonrasında...

Adnan Oktar ve şürekâsının, FETÖ ile çok benzer, ortak kaynaklı bir örgütlenme olduğu giderek daha aşikâr hale geliyor.

Çünkü kendilerine karşı yapılan operasyon sonrasında uyguladıkları yöntemler bile bire bir aynı.

Bilinçsiz çevrelere karşı kendilerini acındırma politikası, düşmanlarına karşı sosyal medya üzerinden tehdit ve yıldırma politikası, bilinçli çevrelere karşı ise çok fazla sayıda sosyal medya etkinliği ile beyin yıkama politikası.

FETÖ taktikleri ile aynı taktikler.

Aynı el kitabından hayata geçirilen uygulamalar.

FETÖ ile mücadelede sınıfta kalmaya doğru giden kamu otoritesi Oktar’a karşı da aynı zafiyeti sergilemeye başlamış durumda.

Açıkça suçu ve suçluyu öven, sürmekte olan bir soruşturmayı engellemeye yönelik çok keskin bir sosyal medya aktivitesine karşı son derece duyarsız bir devlet tavrı.

Bu zayıf tavrın tek etkisi ise aynı FETÖ’de olduğu gibi, AOTÖ’de de “yeniden yapılanma” iddiası ile tekrar bir tehdit unsuru haline gelme yolunda inandırıcılık kazanması ve bu yolla devlet karşısında yeniden güçlü konuma geçmesi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bana katlanan herkese teşekkürler 16 Mayıs 2023 | 413 Okunma İçimizdeki İrlandalılar 12 Mayıs 2023 | 672 Okunma Dünün güneşi, bugünün çamaşırı 11 Mayıs 2023 | 1.189 Okunma Bozburun'da işlem tamam 10 Mayıs 2023 | 612 Okunma Rant deyince dingildeyenler 09 Mayıs 2023 | 806 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar