En iyi 6 şemsiye

Yaz günü şemsiye yazmak da nereden çıktı diyebilirsiniz. Küresel ısınmanın de etkisiyle artık yazlar da yağışlı. Hatta yaz yağmurları kış yağmurlarından daha beter bir şekilde bardaktan değil sanki kovadan boşalıyor.

Geçen hafta İstanbul'da bir yemekte buluştuğum centilmenin de şemsiye meselesine benim kadar özenli yaklaştığını görünce, şemsiyelerle ilgili yazımı tekrarlamanın faydalı olacağını düşündüm.

Her ne kadar İstanbul uzun yürüyüşlere elverişli bir kent değilse de yağmura yakalanmak, kısa süre içinde sizi perişan edebilir. Bundan korunmanın en etkili ve hatta tek yolu ise doğru düzgün bir şemsiyeye sahip olmaktır.

Üstelik şemsiye, bir centilmenin de, bir hanımefendinin de hem vazgeçilmez hem de işe yarar aksesuvarlarından biri.

Ben de bu hafta size biraz şemsiyelerden söz edeyim ve bazı tavsiyelerde bulunayım dedim. Şemsiyeler türlü türlü aslında. Her birinin işlevi ayrı, kullanıldığı yer ayrı, buna göre tasarımları da farklı. Bir golf şemsiyesi ile yürüyüşte kullandığınız bir şemsiye bile farklı.

Benim burada bahsedeceğim şemsiyeler daha çok şehirde veya kırda dolaşırken kullanacağınız türden.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bana katlanan herkese teşekkürler 16 Mayıs 2023 | 413 Okunma İçimizdeki İrlandalılar 12 Mayıs 2023 | 674 Okunma Dünün güneşi, bugünün çamaşırı 11 Mayıs 2023 | 1.189 Okunma Bozburun'da işlem tamam 10 Mayıs 2023 | 612 Okunma Rant deyince dingildeyenler 09 Mayıs 2023 | 807 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar