Emniyet Müdürü Çalışkan: Hata görünce bildirin lütfen

İstanbul Emniyet Müdürü, değerli dost Dr. Mustafa Çalışkan aradı dün. Yazıyı okumuş. "Ancak siz bir şey yazınca görüşüyoruz" diye girdi söze.

"İstanbul Emniyet Müdürü'nün boş vakti olmaz ki, bir araya gelip, sohbet edelim" dedim.

Güldü.

"Gece gündüz çalışıp, on bin tane iyi iş yapıyoruz. Bir çekici işi çıkıyor, bir memurumuz bir hata yapıyor, bizim yaptığımız tüm iyi şeyler unutuluyor" dedi Çalışkan.

"Haklısınız. Kamu görevi böyle bir şey Mustafa Bey, yaptıklarınız için minnetimizi dile getirmeyiz ama kusuru affetmeyiz" dedim.

"Haklısınız. Yazın ki, biz de hatamız var ise eksiğimiz var ise görelim" dedi.

Çekiciler konusunda çok şikayet varmış.

"Bunlar arasında bize ait olan var, bizim vakfa ait olan var, başka yerlere ait olanlar var. Ama hepsinin günahı bize yazılır. Şunu hemen söyleyeyim, bazı vatandaşların düşündüğü gibi oradan bir gelir elde etmek için çekilmiyor o araçlar. O çekicilerden gelen para devede kulak bile değil İstanbul Emniyeti için" dedi.

Ben de bana ulaşan ve bizzat gördüğüm olayları, şikayetleri aktardım kendisine.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bana katlanan herkese teşekkürler 16 Mayıs 2023 | 413 Okunma İçimizdeki İrlandalılar 12 Mayıs 2023 | 673 Okunma Dünün güneşi, bugünün çamaşırı 11 Mayıs 2023 | 1.189 Okunma Bozburun'da işlem tamam 10 Mayıs 2023 | 612 Okunma Rant deyince dingildeyenler 09 Mayıs 2023 | 806 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar