Davutoğlu vermez, Babacan verir!

17 yıldır Türk siyasetine ve Türkiye'ye damga vuran AK Parti içinde bu süre zarfında epeyce tanıdığımız, eşimiz, dostumuz oldu...

Bunların kimileri AK Parti liderliği tarafından çöpe atıldı, kimi gözden düştü, kimi gözden düşüp yeniden göze girdi, kimi ise hep gözde kaldı. 
Ben de bu siyasetçilerle çok yakın olmayan ama dirsek mesafesinde olan diyaloğumu hep sürdürdüm. 
Çünkü bunların çok büyük bölümü benim iktidar partisine yönelik eleştirel bakış açımı bilen, kabullenen ve hatta bunu faydalı bulan isimler. 
Bu tanıdıklardan biriyle önceki gün karşılaştık ve epey sohbet ettik. 
3 dönem milletvekilliği yapmış, hâlâ parti içinde sevilip sayılan bir siyasetçi. 
Açık sözlülüğü ile de tanınan birisi. 
Önce İstanbul seçimlerinden söz açıldı. 
“Kaybı kabullenseydik daha iyiydi diyorum ama bizim Reis’in de bir bildiği vardır. Çünkü tekrarlanması talebini o istedi. Bizim görmediğimiz bir şeyi görüyordur ve o yüzden tekrar istemiştir” dedi. 
“Bana sorarsan çok zor olacak 23 Haziran seçimi. Bazıları çantada keklik görüyor ama ben hayatımda sandıkta keklik görmedim. Zordur bu işler. Tek avantajımız yaza gelmesi. Seçmenin elinin biraz daha bol olduğu bir dönem olması. Okul masrafı yok, yakıt masrafı yok, gıda fiyatları nispeten daha düşük. Bu avantajımıza olabilir ama yine de kolay değil” dedi. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bana katlanan herkese teşekkürler 16 Mayıs 2023 | 409 Okunma İçimizdeki İrlandalılar 12 Mayıs 2023 | 670 Okunma Dünün güneşi, bugünün çamaşırı 11 Mayıs 2023 | 1.184 Okunma Bozburun'da işlem tamam 10 Mayıs 2023 | 611 Okunma Rant deyince dingildeyenler 09 Mayıs 2023 | 801 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar