Biz desek hain derdiniz

Hükümeti her konuda sorgusuz sualsiz desteklemeyi iş ve varlık sebebi edinip, geleceğini buna bağlamış olan medyadaki durum ilginç.

Hükümeti her konuda sorgusuz sualsiz desteklemeyi iş ve varlık sebebi edinip, geleceğini buna bağlamış olan medyadaki durum ilginç.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Sağlık Bakanı Koca “aşı olunması” için çağrılar yapar, Türkiye Cumhuriyeti Devleti corona belasından kurtuluş için umutlarını aşıya bağlarken “aşı karşıtlığı” ve hatta “önlem karşıtlığı” bayrağını iktidar yanlısı medya taşıyor.

Sabah gazetesinin bazı yazarları başta ben, aşıdan yana tavır alan herkesi aşı lobisinin adamı gibi sıklıkla lanse ediyor.

Aileden gazeteci bir başkası “Sakın aşı olmayın, onun yerine bol bol sigara için daha iyi korunursunuz” saçmalıklarını yazıyor.

İktidarın en yürekten destekçilerinden bir mevkutenin en etkin, en bilinen yazarı konumundaki bir diğeri ise corona aşısının Batı Medeniyeti’nin bir oyunu olduğundan o kadar emin yazıyor ki, insan şaşırıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bana katlanan herkese teşekkürler 16 Mayıs 2023 | 413 Okunma İçimizdeki İrlandalılar 12 Mayıs 2023 | 674 Okunma Dünün güneşi, bugünün çamaşırı 11 Mayıs 2023 | 1.189 Okunma Bozburun'da işlem tamam 10 Mayıs 2023 | 614 Okunma Rant deyince dingildeyenler 09 Mayıs 2023 | 807 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar