Bilmezseniz üzülmezsiniz

Yap İşlet Devret yöntemi ile ve gelir garantisi verilerek yaptırılan köprü, otoyol, hastane, havalimanı gibi projelere garanti edilen geliri sağlamak için her yıl bütçeden milyarlarca lira verildiğini duydukça üzülüyorduk, üzülüyordunuz...

Yap İşlet Devret yöntemi ile ve gelir garantisi verilerek yaptırılan köprü, otoyol, hastane, havalimanı gibi projelere garanti edilen geliri sağlamak için her yıl bütçeden milyarlarca lira verildiğini duydukça üzülüyorduk, üzülüyordunuz.

Sizleri çok seven devletimiz bu üzüntünüze pek yakında son verecek.

Şaka yapmıyorum.

Sizlerin bu harcamalara, bu milyarlık ödemelere canınız sıkılmasın, dertlenmeyin, hüzünlenmeyin diye konuya el atan parlamentomuz üzüntünüze son verecek bir yasa teklifini ele almaya başladı.

Bu teklife yasalaşırsa, ki iktidar koalisyonunun bunu yasalaştıracak çoğunluğa sahip olduğu düşünülürse kesinlikle yasalaşacak, artık üzüntünüz son bulacak.

Çünkü bundan böyle bu projelere ödenen paralar “Açıklanmayacak.”

Evet, şaka yapmıyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bana katlanan herkese teşekkürler 16 Mayıs 2023 | 413 Okunma İçimizdeki İrlandalılar 12 Mayıs 2023 | 672 Okunma Dünün güneşi, bugünün çamaşırı 11 Mayıs 2023 | 1.189 Okunma Bozburun'da işlem tamam 10 Mayıs 2023 | 612 Okunma Rant deyince dingildeyenler 09 Mayıs 2023 | 806 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar