Bakan Soylu: Masada yeri bile hazırdı

Son yılların en tatsız tuzsuz derbisinden dönmüşüm eve. Kazanamamamızdan çok Galatasaray'ın son derece kötü bir futbol oynamaya devam etmesine takık kafam.

Galatasaray'ın yarı kadro kalitesindeki Fenerbahçe'nin Galatasaray'dan daha iyi oyun oynamış olmasının izahını yapmaya çalışıyoruz maçtan birlikte döndüğümüz arkadaşlarla.

Telefon çaldı.

Kesin dalga geçmek için arayan bir Fenerbahçelidir diyerek açtım telefonu.

Karşımda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu buldum.

Gülerek "Maçtan dolayı üzgünsünüzdür ama kusura bakmayın ben de bu maç sayesinde uzun zamandan beri ilk defa iyi bir uyku çektim" dedi.

Maçı izlemek için televizyon karşısına geçmiş Soylu ve sıkıntıdan uyumuş.

Haklı.

Evde izlesem ben de uyurdum bu kötü futbol karşısında.

Tabii İçişleri Bakanı beni maç geyiği yapmak için aramamış gecenin o saatinde.

Dün okuduğunuz, Ekrem İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un katıldığı toplantıya neden katılmadığı ile ilgili yazıma yanıt vermek için aramış.

"Yazınızı okudum" dedi Bakan Soylu, "Bildiğim kadarı ile durumu anlatayım" diyerek başladı anlatmaya.

Deprem gecesi geç saatte İstanbul'a gelmiş.

Ve ertesi gün yapılacak toplantıyı bildirmişler kendisine.

Ve sormuşlar, "Normalde bu toplantının protokolünde Belediye Başkanı yok ama İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu toplantıya katılacak, nasıl bir oturma düzeni yapalım" diye.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bana katlanan herkese teşekkürler 16 Mayıs 2023 | 413 Okunma İçimizdeki İrlandalılar 12 Mayıs 2023 | 672 Okunma Dünün güneşi, bugünün çamaşırı 11 Mayıs 2023 | 1.189 Okunma Bozburun'da işlem tamam 10 Mayıs 2023 | 612 Okunma Rant deyince dingildeyenler 09 Mayıs 2023 | 806 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum