At bu adamı CHP

CHP'li Torbalı Belediye Başkanı, 24 yaşındaki oğlunu bir belediye iştirakinde genel müdür yardımcısı yapınca kıyamet koptu. Kopmalı mıydı? Kopmalıydı.

Bir yandan siyasi etik falan diyeceksiniz sonra da partinizin ilçe belediye başkanı, 24 yaşındaki oğlunu belediye iştirakine genel müdür yardımcısı yapacak.

Kabul edilebilir gibi değil.

Ya istifası istenmeli ya partiden atılmalı.

Bırakın genel müdür yardımcısı yapmayı, bırakın 7 bin TL maaş bağlamayı, "siyasi etik"diye bir şey var ise belediye başkanı oğlunu maaşsız stajyer olarak bile belediyede ya da iştirakinde görevlendiremez.

Bizim bildiğimiz siyasi ahlak anlayışı böyledir.

Bırakın siyasiyi, siyasetin dışında olsanız bile ahlak anlayışı böyledir bize göre.

Bu yüzden de CHP, Torbalı Belediye Başkanı'nı ya istifaya davet etmelidir ve belediye meclisinde "etik anlayışına" sahip, nepotizmin kucağına oturmayacağı garanti olan birini yeni başkan olarak seçmelidir.

Ya da "Partimiz için siyasi ahlak ve etik bir belediyeden daha önemlidir" diyerek Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur partiden hemen ihraç edilmelidir. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bana katlanan herkese teşekkürler 16 Mayıs 2023 | 413 Okunma İçimizdeki İrlandalılar 12 Mayıs 2023 | 672 Okunma Dünün güneşi, bugünün çamaşırı 11 Mayıs 2023 | 1.189 Okunma Bozburun'da işlem tamam 10 Mayıs 2023 | 612 Okunma Rant deyince dingildeyenler 09 Mayıs 2023 | 806 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar