Albayrak'ı arayan sürpiz isim kim!

Tam 7 gün önce, Galatasaray Genel Kurulu'ndaki bir grup "Sorumsuz", ligin bitmesine 8 hafta kala ve işler yolunda giderken, tamamen kişisel nedenlerle Galatasaray Spor Kulübü yönetimini, tartışmalı bir genel kurul yönetim biçimi ve daha da tartışmalı bir sayım biçimi ile Galatasaray yönetimini ibra etmeyerek, kulübü ciddi bir sorunla karşı karşıya bıraktılar...

O günden bugüne Galatasaray Spor kulübü 2. Başkanı sevgili dostum Abdurrahim Albayrak ile sık sık konuşarak, Galatasaray’ın bu sıkıntılı durumdan en az zararla nasıl çıkabileceği konusundaki fikirlerimizi paylaşıyoruz. 
Genel Kurul’un ertesi günü yaptığımız konuşmada Abdurrahim Albayrak, “Bu hafta 75 milyon TL ödeme var. İbra edilmemiş bir yönetim olarak bunu nasıl yapacağız, bankalarla nasıl oturup konuşacağız, bizi devirenler bunu acaba hesapladılar mı?” diyordu.

Neyse ki, sonuçta Dursun Özbek ve arkadaşlarının ibra etmeme yoluyla devirdiği yönetim kurulu, bu hafta içinde bu ödemeleri yaptı ve Galatasaray’ın UEFA karşısında zor duruma düşmesini engelledi, Avrupa Kupaları’na katılımı garantiledi. 
Bu zaten biliyorsunuzdur. 
Ama size bilmediğiniz bir şey anlatacağım. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bana katlanan herkese teşekkürler 16 Mayıs 2023 | 413 Okunma İçimizdeki İrlandalılar 12 Mayıs 2023 | 674 Okunma Dünün güneşi, bugünün çamaşırı 11 Mayıs 2023 | 1.189 Okunma Bozburun'da işlem tamam 10 Mayıs 2023 | 613 Okunma Rant deyince dingildeyenler 09 Mayıs 2023 | 807 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar