Anıtkabir'e şükür ziyareti

Yılmaz Özdil’in Mustafa Kemal kitabı ile ilgili iki satır yazdım, zannedersin kitabı ben çıkardım, ben sattım, parayı cebe ben indirdim. Yahu dedim ki, “Ne var bunda, bu kadar pahalı satılan tek kitap bu mu? Vay...

Yılmaz Özdil’in Mustafa Kemal kitabı ile ilgili iki satır yazdım, zannedersin kitabı ben çıkardım, ben sattım, parayı cebe ben indirdim.

Yahu dedim ki, “Ne var bunda, bu kadar pahalı satılan tek kitap bu mu?

Vay efendim Atatürk ticareti yapıyormuş. Yahu din ticareti yapmak serbest. Osmanlıcılık ticareti yapmak serbest bunlara ses çıkarmayanlar, söz konusu Atatürk ticareti olunca mı aslan kesiliyor!

Yazar ve yayınevi bir fiyat belirlemiş, belli ki piyasayı sezmişler, talebi öngörmüşler, “Bu fiyattan da gider” demişler ve 2 bin 500 TL etiket koymuşlar kitaba kime ne?

Bazı okurlar demiş ki, “Ne o Atatürkçülüğümüzü parayla mı sınıyor Yılmaz Özdil! Siz alacak mısınız bu paraya bu kitabı?”

Almayacağım tabii ki!

Ucuzunu almadım ki, 2500 TL olanı alayım.

Çok şükür Atatürk’ü Yılmaz Özdil’in toplama kitabından öğrenecek halim yok.

İlkokuldayken Şevket Süreyya Aydemir’den okumuşum Mustafa Kemal Atatürk’ü.

Nutuk’u okumuşum.

Lord Kinross’tan okumuşum.

Her yerden okumuşum.

Tarihçi dostlarımın elindeki belgelerden okumuşum.

Yılmaz Özdil’in Google Atatürk’ü ne katacak bana, hele bir de 2500 TL vereceğim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bana katlanan herkese teşekkürler 16 Mayıs 2023 | 410 Okunma İçimizdeki İrlandalılar 12 Mayıs 2023 | 670 Okunma Dünün güneşi, bugünün çamaşırı 11 Mayıs 2023 | 1.184 Okunma Bozburun'da işlem tamam 10 Mayıs 2023 | 611 Okunma Rant deyince dingildeyenler 09 Mayıs 2023 | 802 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar