Sergilere değil psikiyatrlara git

Ar edip susacağına, arsızlık edip "Kesin tıraşı, inceden uzayın" diyor. Bir sergide sergilenen sanat eserlerine "küfretme" özgürlüğünü korumak istiyor. Bir sergide sergilenen sanat...

Ar edip susacağına, arsızlık edip "Kesin tıraşı, inceden uzayın" diyor. Bir sergide sergilenen sanat eserlerine "küfretme" özgürlüğünü korumak istiyor.

Bir sergide sergilenen sanat eserlerine “küfretme” özgürlüğünü korumak istiyor.

Kendisinin herkese ve her şeye “tıraş yapma hakkı var”, ama başkası“Bu tıraş iyi olmamış” deyince “Uzayın”.

Benim boyum 1.90 yavrucuğum, uzamak sana yakışır ama bu yaştan sonra uzayamazsın, bu yaştan sonra sınıf atlayamayacağın gibi.

“Ben istediğimi söylerim, size ne?” diyor.

Sen sanata, sanatçıya hakaret edip hedef göstermemiş gibi yaparak hedef gösterirsen, senden bir tık aşağıda bir kültüre sahip olanlar da gider o sergiyi basar evladım, bu mu istediğin.

Şaptan şeker olmaz, şeker kutusuna koysan da olmaz, şeker kutusuna koyulan şap kendini şeker zannetse, hatta birilerine şeker olduğunu yuttursa da olmaz.

Senden de olmaz ve zaten sen de bunun farkındasın.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bana katlanan herkese teşekkürler 16 Mayıs 2023 | 413 Okunma İçimizdeki İrlandalılar 12 Mayıs 2023 | 674 Okunma Dünün güneşi, bugünün çamaşırı 11 Mayıs 2023 | 1.189 Okunma Bozburun'da işlem tamam 10 Mayıs 2023 | 613 Okunma Rant deyince dingildeyenler 09 Mayıs 2023 | 807 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar