Bize de böyle işadamları lazım!

Paranın, maddî imkânların güzel ve faydalı işlerde kullanılması kadar isabetli başka bir şey düşünülebilir mi?Tabiî ki bu da bir nasip meselesidir. Milyonlarca ya da milyarlarca lirası olduğu halde bunu...

Paranın, maddî imkânların güzel ve faydalı işlerde kullanılması kadar isabetli başka bir şey düşünülebilir mi?
Tabiî ki bu da bir nasip meselesidir. Milyonlarca ya da milyarlarca lirası olduğu halde bunu iyi işlerde kullanamayan iş adamları olduğu gibi, parasını ve maddî imkânlarını insanlığın hizmetine sunanlar da vardır. 

Cezayir asıllı Fransız iş adamı Raşid Nekkaz da parasını iyi işlerde kullananlar listesine yazılmayı hak eden bir adım atmış. Haberlere göre Fransız iş adamı Nekkaz, Avusturya’da burka yasağı kapsamında kesilecek cezaları kendi cebinden ödeyeceğini açıklamış.

Neymiş burka yasağı? Avusturya’da tartışmalara sebep olan kamusal alanda yüzün tamamının örtülmesini yasaklayan kanun, geçtiğimiz Mayıs ayında mecliste kabul edilmişti. İşte Mayıs ayında kabul edilen bu kanun son dakika bir değişiklik olmazsa 1 Ekim 2017’de yürürlüğe girecek. Avusturya Dışişleri ve Entegrasyon Bakanlığı, 1 Ekim’de yürürlüğe girecek bu kanunla ilgili olarak, ülkede bulunan uluslar arası kuruluşlardaki ülke temsilcilikleri ve Büyükelçiliklere yazılı açıklama göndermiş ve Avusturya’ya gelen herkesin bu yasağın kapsamında olduğunu duyurmuş. (AA, 21 Eylül 2017)

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
27 Mayıs hatırası 27 Mayıs 2018 | 151 Okunma Önce aile, hemen eğitim 13 Mayıs 2018 | 124 Okunma Filistin’e sanatla destek 06 Mayıs 2018 | 106 Okunma Türkiye’nin asıl ihtiyacı nedir? 29 Nisan 2018 | 76 Okunma Madem öyle niçin böyle? 22 Nisan 2018 | 108 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar