Haçlılar çok munistirler, onlardan korkmayın

15 Temmuz’u unutmak istesek de unutamayız demiştim, nasıl unutabiliriz ki? Müslümanların seksen yıllık birikimlerini topladılar ve İslam dünyası üzerinde bin yıllık kinleri ve emelleri bulunanlara altın tabakta...

15 Temmuz’u unutmak istesek de unutamayız demiştim, nasıl unutabiliriz ki? Müslümanların seksen yıllık birikimlerini topladılar ve İslam dünyası üzerinde bin yıllık kinleri ve emelleri bulunanlara altın tabakta hediye etmek istediler. Tam bu milletin uyanıp yükselişe geçtiği bir anda, bu yükselişi durdurmaktan başka bir anlamı olmayacak şekilde milletin başına bela oldular. Herkesi kandırdılar, Şia’dan beter takiyye yaptılar, çocuklarımızın istikbaliyle oynadılar.

Şunu anlayacak kadar aklı olmayan biri var mıdır, bilmiyorum? Neden Müslümanlar ayağa kalkmaya çalıştıkları noktalarda düşman ülkeler bu kalkışı önleyecek terör örgütlerini desteklerler? O halde ülkenin kalkınıp silkinmek üzere olduğu bir anda bu düşmanlar ülkenin başına çorap örmek isteyenleri el birlik destekliyorlarsa, bunlar gitsin de daha iyileri gelsin diye mi desteklerler?

Siz bu kalkışmayı bizim hayrımızı istemeyenlerle birlikte yaptınız mı yapmadınız mı? Onlara maşalık ettiniz mi etmediniz mi? Kalkışmanın Türkiye’de inisiyatifini elinde bulunduran Uslu, Öz, Aytaç, Baransu ve Altanlar gibi İslam’la hiçbir alakası olmayan maşaların maşası oldunuz mu olmadınız mı? Yoksa siz mi onları maşa olarak kullandığınızı sanıyorsunuz?

Müslümanları pasifize etmek için planlanan, Moon Hareketi benzeri bir rol üstlendiniz mi üstlenmediniz mi? Dünyanın her yerinde izzetini ve onurunu koruma için mücadele veren İslamî hareketleri düşman görüp ‘Siyasal İslam’ gibi yaftalarla boğmak istediniz mi istemediniz mi? Evet, bütün bunlar fazlasıyla oldu ve Müslümanlar bu delikten fena halde ısırıldılar.

Şimdi şu mağdurane çıkarsamaya bakın: ‘Bize haşhaşi diyorlar. Haşhaşiler ekser İslam âlimlerinin kanaatine göre meşru yönetime karşı çıktıkları için kâfirdirler. O halde bize Haşhaşi diyen bize siz kâfirsiniz demiş oluyor. Bir mümine kâfir diyenin kendisi kâfirdir’. Ördek hikâyesi gibi değil mi?

Şimdi de bunu yapanların şu hakaretlerine bakın:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sevgi imandandır 29 Nisan 2022 | 260 Okunma İki olay üzerinden iki ilginç kavram 24 Nisan 2022 | 266 Okunma Şeytan nedir? 22 Nisan 2022 | 349 Okunma Teravihin hikâyesi ve tilavetin başına gelenler 17 Nisan 2022 | 795 Okunma Savrulduğumuzun farkında mıyız? 15 Nisan 2022 | 350 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar