OHAL’le mücadele edeceğinize terörle mücadele edin

CHP'nin şu anki düşmanının adı OHAL. CHP, OHAL'e ilk günden beri karşı elbette. Ancak şimdi siyasetinin merkezine OHAL karşıtlığını ve OHAL'in kaldırılması talebini yerleştiriyor. Partinin yeni...

CHP'nin şu anki düşmanının adı OHAL. CHP, OHAL'e ilk günden beri karşı elbette. Ancak şimdi siyasetinin merkezine OHAL karşıtlığını ve OHAL'in kaldırılması talebini yerleştiriyor. Partinin yeni yıldaki ilk projesi OHAL'i Kaldırma Çalıştayı olacakmış. Genel başkan yardımcısı Veli Ağbaba yönetecekmiş çalıştayı. CHP'nin yayın organı Cumhuriyet bu çalıştaya sayfalarında yer vermiş. Gazete, haberin ara başlığını ise "Mücadele Yöntemleri Ele Alınacak" diye koymuş. Neyle mücadele edilecekmiş? OHAL'in kaldırılması için!
OHAL'le mücadele edene kadar FETÖ'yle, PKK'yla mücadele etseniz sorun kökten çözülecek. OHAL, bu kanlı terör örgütleriyle mücadelede kullanılan yasal ve meşru bir araç. CHP, bunu yapabilir mi? Yani CHP OHAL'le uğraşmayı bırakıp da terörle mücadeleye odaklanabilir mi? Mümkün değil. Kendisiyle çelişir, yeni dönemdeki misyonuna ters düşer.
Kemal Kılıçdaroğlu, FETÖ elebaşısı Fetullah Gülen'in "15 Temmuz bir tiyatrodur" yalanına "kontrollü darbe" propagandasıyla boşuna mı destek verdi? Şimdi de FETÖ'cü askerlerin sözüm ona haklarını savunuyor. Onlarca insanımızın kanını akıtan FETÖ'cü canilerin hangi hakkından bahsediyorsunuz?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkan Erdoğan’ın Afrika ziyareti 25 Temmuz 2018 | 7.771 Okunma Bu zulüm düzeni yıkılacak elbet 23 Temmuz 2018 | 5.906 Okunma İsrail’in tehlikeli oyunu 21 Temmuz 2018 | 4.747 Okunma Kendi sesimize kulak verelim, dış seslere değil 19 Temmuz 2018 | 4.800 Okunma Hesaplaşmamız sürmeli 18 Temmuz 2018 | 6.286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar