O zaman neredeydiniz, ey duyarlı Cumhuriyet okurları?

Ne oldu bu ulusalcılara? Bunların kahir ekseriyeti neden bu denli gayrı milli bir şekilde davranıyor?Cumhuriyet gazetesini efsaneleştirmenin derdindeler. Madem o kadar çok seviyordunuz o gazeteyi, neden HDP bültenine dönüşmesine müsaade...

Ne oldu bu ulusalcılara? Bunların kahir ekseriyeti neden bu denli gayrı milli bir şekilde davranıyor?
Cumhuriyet gazetesini efsaneleştirmenin derdindeler. Madem o kadar çok seviyordunuz o gazeteyi, neden HDP bültenine dönüşmesine müsaade ettiniz?
Bayiden satın aldığınız o gazetenin bir gün önce satın aldığınız gazete olmadığını farketmediniz mi? Gazetenizin FETÖ'nün kahramanlarını yüceltmesi, manşetlere çekmesi hiç mi tuhafınıza gitmedi?
Ne yazık ki gitmedi; Erdoğan düşmanlığı nedeniyle sizin de içinizin yağları eridi!
PKK'nın terör saldırılarını trafik kazası haberi gibi verdi gazeteniz. O zaman neredeydiniz, ey duyarlı Cumhuriyet okurları? Ey yüce ulusalcı kamuoyu! Bir de hâlâ bugün bile Cumhuriyet gazetesindeki köşesinde "AKP, BOP'un tuzağına düştü" mealinde şeyler yazanlar var.
Hâlâ anti-emperyalizm lakırdısı ediyorlar. Yahu senin tarlanı gelmişler, sürmüşler. Gazetene operasyonun alasını çekmişler. Ruhun duymamış.
Uluslararası komplolardan bahsediyorsun! Cumhuriyet'e sahip çıkalım kampanyası yapıyorsun. Evet sahip çıkın.
Çıksaydınız keşke. Milli bir refleks gösterseydiniz. Ama olmadı, olamadı. Kaybettikleriniz ve nefretiniz vicdanınızı mefluç hale getirdi.
Gerçekten, bu nasıl nefret arkadaş? Gözleri, vicdanları kör eden bir nefret.
Sadece Erdoğan'a karşı değil, onun temsil ettiği insanlara, savunduğu fikirlere dönük bir nefret. Bir türlü dinmiyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkan Erdoğan’ın Afrika ziyareti 25 Temmuz 2018 | 7.773 Okunma Bu zulüm düzeni yıkılacak elbet 23 Temmuz 2018 | 5.907 Okunma İsrail’in tehlikeli oyunu 21 Temmuz 2018 | 4.747 Okunma Kendi sesimize kulak verelim, dış seslere değil 19 Temmuz 2018 | 4.800 Okunma Hesaplaşmamız sürmeli 18 Temmuz 2018 | 6.286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar