Kemal Bey ve avanesi yine neden medet umuyor?

Neredeyse bir haftadır darbe çağrıcıları iş başında. Vesayet düzeninin kuklaları onlar. Dışarıdaki Türkiye düşmanlarının müttefikleri. Türkiye'yi yeniden kendilerine bağımlı...

Neredeyse bir haftadır darbe çağrıcıları iş başında. Vesayet düzeninin kuklaları onlar. Dışarıdaki Türkiye düşmanlarının müttefikleri. Türkiye'yi yeniden kendilerine bağımlı hale getirmek isteyen Batılı güç odaklarının işbirlikçileri.
Hürriyet'in "Karargâh Rahatsız" haberini basit, rastgele yapılmış bir haber olarak göremeyiz. Üzerini sessiz sedasız örtemeyiz. Hürriyet geri adım attıktan sonra bile, çarşamba günü yine birinci sayfadan darbe kışkırtıcılığı yaptı. Adi bir karikatürle adeta "ordu göreve" demiş oldu!
Öte yandan bu yayınları bir "muhtıra" gibi görenlere de katılmıyorum. Kim, kime muhtıra veriyor? 15 Temmuz'da milletin ortaya koyduğu direnç, sadece FETÖ'ye karşı değil, bütün demokrasi karşıtı güçlere, bütün işgalcilere ve darbecilere karşıydı.
Millet, 15 Temmuz'u nasıl bir işgal girişimi olarak gördüyse, halihazırda Türkiye'de istikrarı tehlikeye atacak, herhangi bir olağanüstü müdahaleyi de doğrudan yabancı güçlerin ülkemize müdahalesi olarak görür. Türkiye'yi Suriyelileştirme projesinin bir parçası olarak değerlendirir.
Sözün özü, ortada asker cenahından gelen bir muhtıra yok! Diğer yandan bütün bu haberleri Aydın Doğan'ın yargıdaki davalarına karşı bir koz olarak kullandığını söylemek de olayın sadece bir kısmını izah eder.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkan Erdoğan’ın Afrika ziyareti 25 Temmuz 2018 | 7.773 Okunma Bu zulüm düzeni yıkılacak elbet 23 Temmuz 2018 | 5.907 Okunma İsrail’in tehlikeli oyunu 21 Temmuz 2018 | 4.747 Okunma Kendi sesimize kulak verelim, dış seslere değil 19 Temmuz 2018 | 4.800 Okunma Hesaplaşmamız sürmeli 18 Temmuz 2018 | 6.286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar