Evet mesele ulusal güvenlik meselesi...

Ne yazık ki bugün dünyada terörün en büyük destekçilerinden biri Batı medyası. Ve bunun da kaynağında tarihsel bir temele dayanan bir Türkiye düşmanlığı var. Bir örnek... Economist dergisi Türk...

Ne yazık ki bugün dünyada terörün en büyük destekçilerinden biri Batı medyası. Ve bunun da kaynağında tarihsel bir temele dayanan bir Türkiye düşmanlığı var.
Bir örnek...
Economist dergisi Türk medyasında kimsenin Afrin harekâtını doğru aktarmaya cesaret edemediğini iddia etmiş.
Bu iddiasını da Türkiye'deki bir gazetenin genel yayın yönetmenine dayandırmış. Öyle anlaşılıyor ki o kişi Cihangir, Nişantaşı yahut Ortaköy'de bir kafede bir Economist çalışanına konuşmuş.
Söz konusu şahıs Afrin harekâtı başladığında Başbakan Binali Yıldırım'ın genel yayın yönetmenleriyle bir toplantı yaptığını ve o toplantıda genel yayın yönetmenlerinden "Türkiye'nin ulusal çıkarlarını gözetmeleri"ni istediğini belirtmiş. Yapılan yayınlarda Türk ordusunun sivil kayıplardan kaçınmaya çalıştığının özellikle vurgulanması istenmiş. Genel yayın yönetmenlerine "savaşı nasıl vereceklerine ilişkin öneriler"de bulunulmuş.
Ne büyük ayıp!
Ulusal çıkar da neymiş!
Bir Alman gazetesinin Almanya'nın ulusal çıkarlarını gözettiği nerede görülmüş?
Hele bir İngiliz gazetesinin İngiltere'nin çıkarlarını gözeterek yayın yaptığı...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkan Erdoğan’ın Afrika ziyareti 25 Temmuz 2018 | 7.771 Okunma Bu zulüm düzeni yıkılacak elbet 23 Temmuz 2018 | 5.906 Okunma İsrail’in tehlikeli oyunu 21 Temmuz 2018 | 4.747 Okunma Kendi sesimize kulak verelim, dış seslere değil 19 Temmuz 2018 | 4.800 Okunma Hesaplaşmamız sürmeli 18 Temmuz 2018 | 6.286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar