Dünya yetmez, anlıyor musun?

Yine yeni yepyeni bir oyun. Yeni bir kurgu. Bize düşen rolümüzü öğrenip oynamak! Soru sormadan, kurguya tek laf etmeden. Aslında bir tezgâh bu. Kötücül bir siyasi senaryo. Oyunun adı Dünya Yetmez! Diyeceksiniz ki bu bir James...

Yine yeni yepyeni bir oyun. Yeni bir kurgu. Bize düşen rolümüzü öğrenip oynamak! Soru sormadan, kurguya tek laf etmeden. Aslında bir tezgâh bu. Kötücül bir siyasi senaryo. Oyunun adı Dünya Yetmez! Diyeceksiniz ki bu bir James Bond filmi. Ne diyeyim öyle sahiden de. Bize de bu yakışır!

***
Oyunun amacı dünya liberallerinin imdadına koşmak. "Dünya" yazdım, siz onu "Batı" okuyun. "Liberal" dedim siz onu "konformist" anlayın.
Hedef, Batı'da güç kaybetmeye başlayan statükonun temsilcilerine destek olmak. Onları bu zor zamanlarında yalnız bırakmamak. Malum, tasfiye halindeler. Sadece ABD'de değil Avrupa'da da ağır bir yenilgi yaşıyorlar.
Trump'ın başkanlığı onlar için kahrolası bir sembol. Düşüşün başlangıcı. İngiltere'nin hali zaten içler acısı! Daha sırada Hollanda, Fransa, Almanya, İspanya var. Görüldüğü üzere görevimiz pek bir tehlike!
Batı'nın değerlerini Batılılara bırakacak halimiz yok ya! Batı kurtarılacaksa onu da biz yaparız! Batıcıların önderliğine de ihtiyacımız yok. İçimizde bu işin liderliğine soyunacak yiğitler var. Başrolü onlara vermişler zaten. Onlar da oynuyorlar.
Maşallah, İslam'ın künhüne vakıf, İslam düşmanlığını 10 bin kilometre öteden tanıyan abiler, ablalar onlar. Önce onlar koşacak Batılı liberallerin yardımına. Biz de onların peşine takılacağız. Telin ede ede yürüyeceğiz Batı'nın yeni liderlerini. Hiçbir şey elde etmeden, kendi çıkarımızı düşünmeden. Türkiye ne ki? Dünya yetmez, anlıyor musun!
***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkan Erdoğan’ın Afrika ziyareti 25 Temmuz 2018 | 7.771 Okunma Bu zulüm düzeni yıkılacak elbet 23 Temmuz 2018 | 5.906 Okunma İsrail’in tehlikeli oyunu 21 Temmuz 2018 | 4.747 Okunma Kendi sesimize kulak verelim, dış seslere değil 19 Temmuz 2018 | 4.800 Okunma Hesaplaşmamız sürmeli 18 Temmuz 2018 | 6.286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar