Çok beklersiniz

Önümüzde somut bir gerçek var. CHP, HDP ve FETÖ şu anda aynı propaganda unsurlarını kullanarak Türkiye'yi yıpratmaya çalışıyorlar. Birinin sözü bıraktığı yerde diğeri alıyor....

Önümüzde somut bir gerçek var. CHP, HDP ve FETÖ şu anda aynı propaganda unsurlarını kullanarak Türkiye'yi yıpratmaya çalışıyorlar. Birinin sözü bıraktığı yerde diğeri alıyor. Amaç, Zeytin Dalı Harekatı'nı gayrimeşru göstermek.

Bugünleri daha önce de yaşadık. 2015'te PKK "devrimci halk savaşı" başlatıyoruz diyerek yeni bir terör dalgası başlattığında devlet terörün bütün unsurlarına karşı bu denli koordineli hareket edemiyordu. Çünkü onu içinden kemiren FETÖ manipülasyonlar yapabiliyor, operasyonel kabiliyetini koruyordu. 15 Temmuz'dan sonra yaşanan paradigma değişikliğiyle devlet terörün bütün unsurlarıyla koordineli biçimde mücadele ediyor.

Şu anda CHP, HDP ve FETÖ Özgür Suriye Ordusu üzerinden Türkiye'yi sıkıştırmaya çalışıyorlar. HDP'li bir vekil -kimin vekili olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz- Başbakan Binali Yıldırım'ın yanıtlaması istemiyle bir soru önergesi vermiş. Güya ÖSO'yu DEAŞ, El-Kaide ve Nusra'yla ilişkilendirmeye çalışmış. Elbette hedef, Türkiye'nin bu haklı mücadelesine gölge düşürmek, PKK'ya alan açmak.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkan Erdoğan’ın Afrika ziyareti 25 Temmuz 2018 | 7.771 Okunma Bu zulüm düzeni yıkılacak elbet 23 Temmuz 2018 | 5.906 Okunma İsrail’in tehlikeli oyunu 21 Temmuz 2018 | 4.747 Okunma Kendi sesimize kulak verelim, dış seslere değil 19 Temmuz 2018 | 4.800 Okunma Hesaplaşmamız sürmeli 18 Temmuz 2018 | 6.286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar