CHP’nin tek adam rejimi

Ne diyoruz hep... CHP'de siyasi mücadele genel başkanlık koltuğu için yapılır... İktidar olmak için değil... O zaman Kemal Kılıçdaroğlu'nu tebrik etmemiz gerekir. Kılıçdaroğlu bir kez daha genel...

Ne diyoruz hep... CHP'de siyasi mücadele genel başkanlık koltuğu için yapılır... İktidar olmak için değil... O zaman Kemal Kılıçdaroğlu'nu tebrik etmemiz gerekir. Kılıçdaroğlu bir kez daha genel başkan koltuğuna kuruldu.

8 senedir o koltukta oturuyor Kılıçdaroğlu. 8 senede 8 seçim kaybetmesine aldırmamak lazım. Sonuçta o bir şampiyon! Önemli olan parti genel başkanlığı!

Lafı eğip bükmeden söyleyelim. Kemal Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlığı CHP'deki negatif eğilimleri güçlendirecek bir süreç.
Kemal Kılıçdaroğlu sonrasında CHP günden güne radikalleşiyor. Buna uygun olarak da parti günden güne merkezden uzaklaşıyor, marjinalleşiyor.
Sekiz yıllık süreçte CHP HDP'yle yakınlaştı. Daha doğrusu HDP zihniyetini kendi içinde yeniden üretti. Parti yönetimi parti tabanını da bu yönde dönüştürmeye başladı. DHKP-C gibi örgütlere sempatiyle bakan isimlerin parti yönetiminde giderek etkinliklerini artırdı. CHP'nin bugün devleti soykırım yapmakla itham eden, devlete PKK'yla mücadelesi dolayısıyla seri katil diyen, FETÖ'cü darbeci askerlere destek veren bir İstanbul il başkanı var.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkan Erdoğan’ın Afrika ziyareti 25 Temmuz 2018 | 7.773 Okunma Bu zulüm düzeni yıkılacak elbet 23 Temmuz 2018 | 5.907 Okunma İsrail’in tehlikeli oyunu 21 Temmuz 2018 | 4.747 Okunma Kendi sesimize kulak verelim, dış seslere değil 19 Temmuz 2018 | 4.800 Okunma Hesaplaşmamız sürmeli 18 Temmuz 2018 | 6.286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar