Bu irade, bu ruh...

Emin olun bugün iki büyük sermayemiz var. Birincisi siyasi iradenin kararlı duruşu, ikincisi sahip olduğumuz milli seferberlik ruhu. Bu iki unsurun birlikteliği sayesinde Türkiye karşı karşıya kaldığı taarruzları...

Emin olun bugün iki büyük sermayemiz var.

Birincisi siyasi iradenin kararlı duruşu, ikincisi sahip olduğumuz milli seferberlik ruhu. Bu iki unsurun birlikteliği sayesinde Türkiye karşı karşıya kaldığı taarruzları püskürtebildi.

Dayatmalara boyun eğmedi, kendi hedeflerinin peşinden gidebildi.

Şu günlerde milli seferberlik ruhuyla hareket etmenin, siyasi iradenin kararlı bir duruş sergilemesinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük. Bütün tehditlere, uluslararası manipülasyonlara, kara propaganda girişimlerine rağmen Türkiye Zeytin Dalı Harekâtı'yla PKK'ya karşı kapsamlı bir sınır ötesi harekât başlattı. Bu harekât başlamadan önce içeride ve dışarıda Türkiye'nin bunu yapmaması gerektiğini, bu adımın ağır bedelleri olacağını söyleyenlerin geldiği duruma bir bakın.

Türk Silahlı Kuvvetleri operasyona başladıktan ve hızla sonuç almaya başladıktan sonra, 5 yıldır PKK'ya özgürlük savaşçısı muamelesi yapan dış aktörler Türkiye'yle ittifaklarının ne denli değerli olduğunu hatırlayıverdiler.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkan Erdoğan’ın Afrika ziyareti 25 Temmuz 2018 | 7.773 Okunma Bu zulüm düzeni yıkılacak elbet 23 Temmuz 2018 | 5.907 Okunma İsrail’in tehlikeli oyunu 21 Temmuz 2018 | 4.747 Okunma Kendi sesimize kulak verelim, dış seslere değil 19 Temmuz 2018 | 4.800 Okunma Hesaplaşmamız sürmeli 18 Temmuz 2018 | 6.286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar