Bize ne ABD karşıtlığından!

Sevgili Yahya Bostan geçenlerde Daily Sabah'ta "Will Turkey target US Troops in Manbij" (Türkiye Menbiç'teki Amerikan Askerlerini Hedef Alır mı?) başlıklı bir yazı yazdı. Değerli, kendi adıma okuyup istifade ettiğim bir...

Sevgili Yahya Bostan geçenlerde Daily Sabah'ta "Will Turkey target US Troops in Manbij" (Türkiye Menbiç'teki Amerikan Askerlerini Hedef Alır mı?) başlıklı bir yazı yazdı.
Değerli, kendi adıma okuyup istifade ettiğim bir yazıydı. Sonra öğrendim ki Yahya'nın bu yazısı ABD'de Center for Strategic and International Studies (CSIS) adlı düşünce kuruluşunun düzenlediği ve "Rakka'nın İstikrara Kavuşturulması" başlığını taşıyan bir panelde gündeme gelmiş. Dışişleri yetkilisi Karen Decker bu yazı üzerinden "Türkiye'de medyanın Amerikan karşıtlığını tırmandırdığı"nı iddia etmiş.
Decker yalnız değil. Son zamanlarda bazı Amerikalı meslektaşlarımız sureti haktan görünüp, sözüm ona büyük bir şaşkınlık içinde Türkiye'nin Suriye bağlamında neden ABD karşıtı bir retorik kullandığını sorguluyorlar.
Bizimle eğleniyorlar mı diye içimden geçmiyor değil.
Belli ki eğleniyorlar!

ABD 5 yıldır Türkiye'ye karşı bir yıpratma savaşı yürütürken sanıyorum onlar uzun bir tatildeydiler.
Tatilden döndüler ve şimdi olan bitenin suçunu Türk medyasına yıkmaya çalışıyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkan Erdoğan’ın Afrika ziyareti 25 Temmuz 2018 | 7.773 Okunma Bu zulüm düzeni yıkılacak elbet 23 Temmuz 2018 | 5.907 Okunma İsrail’in tehlikeli oyunu 21 Temmuz 2018 | 4.747 Okunma Kendi sesimize kulak verelim, dış seslere değil 19 Temmuz 2018 | 4.800 Okunma Hesaplaşmamız sürmeli 18 Temmuz 2018 | 6.286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar