Afrin özgürleştiğinde...

Afrin operasyonu bugün üçüncü gününde. Önce hava, ardından kara harekâtıyla Afrin PKK'dan arındırılmaya, kelimenin tam anlamıyla özgürleştirilmeye çalışılıyor. Türkiye...

Afrin operasyonu bugün üçüncü gününde. Önce hava, ardından kara harekâtıyla Afrin PKK'dan arındırılmaya, kelimenin tam anlamıyla özgürleştirilmeye çalışılıyor.
Türkiye kamuoyunun bu harekâta verdiği büyük destek ne dostun ne düşmanın gözünden kaçabilecek nitelikte. Türkiye halkı PKK terörünün ne olduğunu da onunla nasıl mücadele edilmesi gerektiğini de biliyor. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 10 gündür bu harekâtın gerekliliğine ilişkin görüşleri kamuoyunun farkındalığını artırmış durumda.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, bundan 10 gün önce "Afrin operasyonu bir hafta içinde başlayacak" dedi. Nitekim bu açıklamanın üzerinden tam bir hafta geçtikten sonra "Afrin operasyonu fiilen başlamıştır" diyerek harekâtın başladığını ilan etti. Bunun üzerine Türk Hava Kuvvetleri'ne ait 72 savaş uçağı Afrin'deki PKK hedeflerine bomba yağdırmaya başladı. 153 hedef ateş altına alındı.

Dün de Özgür Suriye Ordusu güçleri Afrin'e doğru karadan ilerlemeye başladı. Bu süreçte bir yandan da Kilis'ten Afrin'deki PKK hedeflerine yönelik top atışları devam etti.
Türkiye'de ne yazık ki yıllarca savunmada kalınarak PKK ile mücadele edildi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkan Erdoğan’ın Afrika ziyareti 25 Temmuz 2018 | 7.773 Okunma Bu zulüm düzeni yıkılacak elbet 23 Temmuz 2018 | 5.908 Okunma İsrail’in tehlikeli oyunu 21 Temmuz 2018 | 4.747 Okunma Kendi sesimize kulak verelim, dış seslere değil 19 Temmuz 2018 | 4.800 Okunma Hesaplaşmamız sürmeli 18 Temmuz 2018 | 6.286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar