Siyonistlerin hesabı ve İstanbul’un iradesi

“Topraksız bir halk için halksız bir toprak”.Bu ifade Siyonistlerin başından itibaren kullandığı, Filistin’e ve elbette Kudüs’e bakışlarını en net ortaya koyan sloganları. Politik Siyonizmin...

“Topraksız bir halk için halksız bir toprak”.Bu ifade Siyonistlerin başından itibaren kullandığı, Filistin’e ve elbette Kudüs’e bakışlarını en net ortaya koyan sloganları.

Politik Siyonizmin mottosu… Niyeti, hedefi, gerekçesi, eylemi... İsrail’in nasıl var edildiğinin ve var edildikten sonra da haksız hukuksuz şekilde yayılışının, işlediği cinayetlerin açık ilanı.

Artık kimsenin şüphesi yok; 1800’lerin başında fiiliyata dökülen bir program çerçevesinde bu motto adım adım hayata geçiriliyor. Topraksız Yahudiler için, Filistinlilerin toprakları çalınıyor.

Dünyanın değişik bölgelerinden toplanan Yahudiler belli bir sistematik çerçevesinde, kültürel Siyonizmin yardımıyla “millet”, Siyonist Hıristiyanların yardımıyla “devlet” yapılıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hop Hop Hop! Değiş Tonton! 26 Mayıs 2023 | 371 Okunma Taahhüdü var: İç savaş çıkartacak! 25 Mayıs 2023 | 796 Okunma Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve sığınmacı mevzuu 24 Mayıs 2023 | 334 Okunma Bay Kemal'in avuçları boşuna mı patladı? 23 Mayıs 2023 | 628 Okunma Hesap uzmanının hesap hatası 18 Mayıs 2023 | 723 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar