Otoriter dedikleri Erdoğan 2 saatte 37 soru cevapladı!

Madrid'de düzenlenen 32. NATO Zirvesi, NATO tarihinin en önemli zirvelerinden biri olarak kayda geçti. Alınan kararlar dönüm noktası kabul edildiği için dünyanın gözü kulağı İspanya'daydı. Zirve bitince...

Madrid'de düzenlenen 32. NATO Zirvesi, NATO tarihinin en önemli zirvelerinden biri olarak kayda geçti. Alınan kararlar dönüm noktası kabul edildiği için dünyanın gözü kulağı İspanya'daydı.

Zirve bitince ülkelerine dönmeden önce liderler İFEMA Kongre Merkezinde teker teker kamera karşısına geçti. Liderlerin kameralar ve gazeteciler karşısında gösterdiği performans da ilgi çekiciydi.

ABD Başkanı Biden basın toplantısında fazla kalmadı. Zaten sadece beş gazeteciye söz verdi.

Soru soran gazeteciler önceden belirlenip listelenmiş.

O yüzden önündeki nota bakıp adını okuduğu gazetecilere söz verdi Biden. Sırasıyla Associated Press, Newyork Times, Bloomberg, Wall Street Journal, ve NBC muhabirleri soru yönelttiler kendisine.

Ne tesadüf ki beşi de Amerika Birleşik Devletleri'nden!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hop Hop Hop! Değiş Tonton! 26 Mayıs 2023 | 363 Okunma Taahhüdü var: İç savaş çıkartacak! 25 Mayıs 2023 | 794 Okunma Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve sığınmacı mevzuu 24 Mayıs 2023 | 332 Okunma Bay Kemal'in avuçları boşuna mı patladı? 23 Mayıs 2023 | 625 Okunma Hesap uzmanının hesap hatası 18 Mayıs 2023 | 715 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar